Ελλάδα

«Καθάρισαν» τον Γκαγκαλούδη για την αγκαλιά στον Αποστολίδη !

gagaloudis

Η αγκαλιά που έκανε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στον Γιώργο Αποστολίδη μετά το νικητήριο καλάθι του στο Ιβανώφειο (δείτε ΕΔΩ τη φάση), όπου ο Ηρακλής νίκησε 65-64 φαίνεται πως ήταν η αφορμή που η Λιβαδειά ανακοίνωσε τη… λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο γκαρντ! 

Πρόκειται το δίχως άλλο για μια απαράδεκτη απόφαση, που δείχνει ότι προφανώς οι παλιομοδίτικες και αναχρονιστικές, αλλά και αντιεπαγγελματικές, μέθοδοι δεν έχουν τελειώσει στο ελληνικό μπάσκετ. Εκτός των άλλων, η διοίκηση της Λιβαδειάς αφήνει «γυμνή» την ομάδα της από τον καλύτερο παίκτη, ενόψει κρίσιμων αγώνων, κι ενώ είναι κοντά στη ζώνη των πλέιαουτ, ενώ παράλληλα δίνει «λαβή» στα σχόλια μια που επόμενος αγώνας της είναι με την διεκδικήτρια της ανόδου Κύμη!

 

Κι αυτό βέβαια δίνει τροφή σε διάφορα «κουτσομπολιά», αφού αλλιώς θα έπαιζε η Λιβαδειά με την Κύμη με τον Γκαγκαλούδη, κι αλλιώς χωρίς αυτόν! Ο Γκαγκαλούδης ήταν το πιο γερό «χαρτί» της Λιβαδειάς, σκοράροντας 20.8 πόντους μ.ό ανά παιχνίδι!

 

Η ανακοίνωση της Λιβαδειάς: «Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς, ανακοινώνει, πως λύνεται κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ευχαριστούμε τον Γιάννη Γκαγκαλούδη για όσα έδωσε στον σύλλογο μας κατά την διετή παρουσία του σε αυτόν, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

 

Most Popular

To Top