Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Καγιούλης: «Συζητάμε με τον Μοντεκάλβο και με άλλους»

kosmos3

Το  όνομα του Φάμπιο Μοντεκάλβο εμφανίστηκε στην επικαιρότητα , προκειμένου να αγοράσει την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Νίκος Καγιούλης με δηλώσεις του στον ARENA FM , επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και τόνισε :

«Είναι ένας από τους πολλούς που συζητάμε από Ιταλία, Ολλανδία και Γερμανία. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό. Περιμένουμε τις εξελίξεις.  Είχαμε έρθει μαζί στην Μίκρα και είδε τις εγκαταστάσεις και χώρους. Θέλει να αγοράσει τον Ηρακλη. Το χειρίζομαι το θέμα και προσπαθώ να βρω κάποιον που θα είναι δυνατός και θα εγγυηθεί το μέλλον του Ηρακλή. Πιστεύω ότι θα διαλέξουμε την καλύτερη λύση για το μέλλον της ομάδας».

Σχετικά με τον Ανδρτέα Λεκατσά που φέρεται και αυτός να ενδιαφέρεται για τον Ημίθεο είπε:

«Μου έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ο κ. Λεκατσας, έδειξε ένα ενδιαφέρον, αλλά όχι να αγοράσει τον Ηρακλή, αλλά να βοηθήσει με κάποια χρήματα. Θα έχουμε και ραντεβού μαζί του, να δουμε τις βλέψεις του».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είπε:

«Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα σύμφωνα με όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας. Θα πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και κάποιες πληρωμές, γιατί είχαμε δώσει προτεραιότητα με την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Τώρα θα ασχοληθούμε με τα άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό τμήμα».

Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ τόνισε :

«Δεν υπάρχουν για μένα εχθροί και φάντασμα. Δεν την γνωρίζω την ανακοίνωση και θα ενημερωθώ. Ακόμα δεν την διάβασα. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτόν. Θέλω ηρεμία στον Ηρακλή και δεν θα έβγαζα τέτοια ανακοίνωση. Αυτά που έχω πει προσπαθώ να τα πραγματοποιώ».

Most Popular

To Top