Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Καγιούλης: «Δεν αποχωρούμε από τον Ηρακλή»

kagioulisΟ Νίκος Καγιούλης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια στη μέση. Αν υπάρχει μια καλύτερη λύση από μένα, τότε δεν έχω πρόβλημα. Γνωρίζω τις κινήσεις για να βρεθεί λύση, αλλά ξέρω ότι η πρόταση είναι ίδια με αυτή του καλοκαιριού που δεν είναι όμως κάτι ουσιαστικό. Αρα δεν αποχωρούμε από τον Ηρακλή. Αν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και οικονομικά και σε όλα τα επίπεδα δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ.

Δεν έχουν πλήρη γνώση των οικονομικών. Και με Τουτζιάρη και Παπαϊωάννου δεν έχουν πλήρη επίγνωση των οικονιμικών . Ο Ηρακλής  χρειάζεται 200.000 το μήνα, συμβόλαια, ενοίκια, μετακινήσεις, ξενοδοχεία, αεροπλάνα.

-Εγώ τα πληρώνω, γιατί διάβασα δήλωση Δρακόπουλου ότι δεν ξέρει ποιος πληρώνει.

-Αν υπάρχει λύση εγγυημένη  ότι δε θα χρεώνεται επιλέον η ΠΑΕ, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση.

-Η εταιρία μου θα βάλει τα 2 εκατομμύρια για την άυξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Βαδίζουμε με ένα πλάνο, πληρώνει η εταιρία μου, να σώσουμε την κατηγορία και να ενισχύσουμε την ομάδα τον Γενάρη.

-Χρειαζόμαστε και τους παλαίμαχους και συζητάμε μαζί τους, αλλά με ευχολόγια δεν πάμε παρακάτω.  Θέλουμε κάτι δεδομένο. Που και πως μπορούν να βοηθήσουν.

-Εγώ και η ομάδα μου αποχωρούμε αύριο το πρωί αν δείξουν ότι μπορούν αν σηκώσουν το οικονομικό βάρος.

-Πιστεύω στην ομάδα και στον τωρινό προπονητή. Έχει η ομάδα ένα πιο βατό πρόγραμμα, παίξαμε όλα τα ντέρμπι. Και με το καλό υλικό που έχουμε και με τις μεταγραφές το Γενάρη θα προχωρήσουμε.

-Νομίζω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει σε ποια κατάσταση είναι ο Ηρακλής. Από παραπληροφόρηση και παρακινήσεις άλλων συμφερόντων είναι εναντίον μας. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα, αν δε θέλουν να τα δουν είναι άλλο πράγμα.

-Τη διοίκηση την ασκώ εγώ. Μέχρι και τον Μάρτιο είναι εκχωρημένα τα τηλεοπτικά σε περσινές υποχρεώσεις.

-Με χαροποιεί που ο κ.Δρακόπουλος είπε επιτέλους ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι. Ο Μπαρτολίνι έχει πάρει τις εκχωρήσεις του κανονικά. Οσο για τον Χουάντερσον δεν έχει τεθεί θέμα πώλησης. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να πουλήσουμε. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα.»

Most Popular

To Top