Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Καγιούλης για Πρέσσα, Μπέκα και Νικολαϊδη

kagioulis_nikolaidis Ο Νίκος Καγιούλης θέλησε να κλείσει την σημερινή συνέντευξη Τύπου με την αναφορά του σε Πρέσσα, Μπέκα και Νικολαϊδη λέγοντας χαρακτηριστικά :

Για τους Νικολαίδη, Πρέσα και Μπέκα: «Σε ό,τι αφορά τον κ. Πρέσα. Τον έφερα τον σύστησα στην ομάδα. Ορισμένοι τον γνώρισαν και προσωπικά. Πληρώνετε από την εταιρεία μου και είναι στην Ισπανία. Δουλεύει για τον Ηρακλή και μη ξεχνάτε πως για να έρθει ένας άνθρωπος να δουλέψει στον Ηρακλή πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Όταν πχ είναι στο γραφείο του και έχει παρεμβολές, πεσίματα, απειλές δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ετσι αποφάσισα να τον προστατέψω. Θα επιστρέψει όταν κρίνω πως υπάρχουν οι συνθήκες.

 

Για τον κ. Μπέκα. Είναι συνεργάτης και φίλος μου. Με έφερε σε επαφή με τον Παπαθανασάκη. Εχει βοηθήσει πολύ, άσχετα το τι γνώμη έχει ο καθένας γι’ αυτόν, άσχετα με το τι έχει κάνει στη δουλειά του. Εγώ αξιολογώ αυτούς που δουλεύουν μαζί μου. Πρόσφερε πολλά. Δεν έχει πληρωθεί από τον Ηρακλή. Πληρώνετε από μένα και κάνει πράγματα οικοιοθελώς και συνεχίζει να με βοηθάει άσχετα με το αν είναι επίσημα ή ανεπίσημα στον Ηρακλή.

 

Για τον Νικολαίδη. Είναι προσωπική μου επιλογή και έχω προσπαθήσει να τον μεταπείσω να μείνει. Εχω άψογη συνεργασία μαζί του και έχουμε φέρει αποτελέσματα που αν δεν τον είχα μαζί μου δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

 

Ξέχωρα από τα λάθη του καθένα αξιολογώ αυτό που κάνει από τη μέρα που συνεργαστήκαμε. Αν δεν είχαν τον Νικολαίδη και εννοώ πως χωρίς να έχει πάρει ευρώ δεν θα είχα εκπληρώσει πολλά θέματα όπως με το Καυτανζόγλειο, τις ενημερότητες και πολλά άλλα θέματα που μας βοήθησαν να κάνουμε μικρά βηματάκια να πάμε παρακάτω. Αγαπάει τον Ηρακλή, είναι γέννημα θρέμα οπαδός της ομάδας και έχει βοηθήσει πολύ. Τον έχω παρακαλέσει να επιστρέψει επίσημα στον Ηρακλή. Την απόφαση θα λάβει ο ίδιος. Εγώ θα χαρώ πολύ να το κάνει. Μου έχει αποδείξει πως είναι ικανός».

Most Popular

To Top