Ελλάδα

Κέρδισε δύο φορές το λαχείο και… σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 40χρονο Καρδιτσιώτη που τη Δευτέρα το πρωί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, ο 40χρονος αγρότης από το Πεδινό Καρδίτσας Στέφανος Τσιλιμίγκας ήταν από τους πιο ευνοημένους της «θεάς τύχης», αφού είχε κερδίσει 2 φορές στο Λαϊκό Λαχείο.

Την μια φορά ποσό 550.000 ευρώ και την άλλη 1.260.000 ευρώ, αλλά όμως όσο απλόχερη ήταν μαζί του η «θεά τύχη», τόσο άδικος ήταν ο Χάρος που δεν του επέτρεψε να ζήσει να χαρεί τα χρήματα που είχε κερδίσει…

Ο 40χρονος οδηγούσε το πρωί της Δευτέρας το αυτοκίνητό του στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας-Προαστίου, το οποίο βγήκε από την πορεία του, ανατράπηκε και ο 40χρονος έχασε την ζωή του …διαψεύδοντας όσους τον χαρακτήριζαν μέχρι εκείνη την ώρα ως «τυχερό».

Στο άκουσμα του θανάτου του, υπήρξε σοκ στο Πεδινό Καρδίτσας, αφού όλοι μιλούσαν για ένα «εξαιρετικό παιδί». Βουρκωμένος, μίλησε στο trikalanews.gr ο λαχειοπώλης Βησσαρίων Καψιώχας, ο γνωστός και ως «τυχεράκιας», που ανέφερε πως ο εκλιπών μόλις κέρδισε τα 1.260.000 ευρώ, «δεν με ξέχασε. Μου είπε ποιος είναι, μου έκλεισε ραντεβού και μου έδωσε ένα ποσό με το οποίο εξόφλησα όλα μου τα χρέη. Να αναπαύσει ο Θεός την ψυχούλα του».

Πηγή: trikalanews.gr

Most Popular

To Top