Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κάτω η Χούντα»…. Μια δικαίωση που ήρθε αλλά η ζημιά έγινε

videos_iraklisporeia dethΞύπνησαν όλοι πέντε χρόνια μετά το έγκλημα που είχαν κάνει σε βάρος του Ηρακλή. Τoτε καταδίκασαν τον Ημίθεο για πλαστή ενημερότητα και ενώ προβλέπονταν χρηματικό πρόστιμο τον υποβίβασαν προκειμένου να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Η συνέχεια είναι γνωστή με τον Ηρακλή να αδυνατεί να ανταπεξέλθει και έφτασε να προσπαθεί να αναγεννηθεί για να επιστρέψει δριμυτερος.

Τώρα θυμήθηκαν όλοι ότι υπήρχε μια βιομηχανία πλαστών ενημεροτήτων. Αλήθεια ποια πρέπει να είναι η στάση τόσο προς τον Ηρακλή, όσο και προς τις ομάδες που εμπλεκονται πλεον σε αυτή την ιστορία. ;

Να σας θυμήσουμε ποια είναι η εξελιξη που υπάρχει και τι αναφέρει το πόρισμα

Το πόρισμα παραδόθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Χάρη Λακαφώση παραδόθηκε και ο έλεγχος αφορά στο διάστημα από το 2005 μέχρι σήμερα και τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά: Βρέθηκαν 66 πλαστές ενημερότητες και ενέχονται 27 ομάδες απ’όλες τις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες. Στην κορυφή του πίνακα με 6 πλαστότητες -βάσει του πορίσματος- η Βέροια, ο Ιωνικός και η Προοδευτική.

Εντός των ημερών η εισαγγελία θα προχωρήσει σε κλήσεις φυσικών προσώπων, καθώς ερευνώνται βαρύτατα κακουργήματα και ελέγχεται η ευθύνη της

Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, στην οποία προήδρευαν ο Θόδωρος Κουρίδης και ο Αρης Σταθόπουλος που έχουν κληθεί ως ύποπτοι από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για διερεύνηση εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό ο κόσμος του Ηρακλή δεν ξεχνάει και έχει όλο το δίκαο με το μέρος του

Most Popular

To Top