Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Ολόκληρη η συνεντευξη Τυπου του Νίκου Παπαδόπουλου

«Παλέψαμε και δώσαμε τα πάντα αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Όταν βρήκαμε ρυθμό δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί δυσκόλεψαν περισσότερο τα πράγματα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Δεν ήταν αρχικός μας στόχος ο θεσμός του κυπέλλου. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και το ταξίδι που έκανε και εύχομαι η Ξάνθη να κατακτήσει το κύπελλο».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Είχαμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας και έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρομάνο που μας άφησε με δέκα παίκτες. Από εκεί και έπειτα η Ξάνθη είχε καλύτερη κυκλοφορία με τον παίκτη παραπάνω. Η αποβολή τα χάλασε όλα καθώς είχαμε μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό της Ξάνθης και καταφέραμε και τους αγχώσαμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι κάτι το μοναδικό αυτό που γίνεται με τον κόσμο. Χαίρομαι για αυτά τα παιδιά που δίνουν τα πάντα για αυτή την ομάδα και ο κόσμος το βλέπει αυτό».

Για το τι είπε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα: «Τους είπα πως πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό που πετύχανε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο θεσμό του πρωταθλήματος και στην άνοδο την οποία θα κατακτήσουμε».

Most Popular

To Top