Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κάναμε ένα βήμα, όχι όμως το τελικό»

Ικανοποιημένος απο τους ποδοσφαιριστές του ο Σάββας Παντελίδης. Έστειλε μήνυμα στην διοίκηση να «προσέξει τους ποδοσφαιριστές γιατί έρχονται γιορτές» και σημείωσε ότι «θέλει συγκέντρωση έχει δύο παιχνίδια ακόμα. Δεν πετύχαμε τίποτα»

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Μία νίκη που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Ηρθε δύσκολα γιατί ο αντίπαλός μας δεν ήταν εύκολος. Στο πρώτο ημίχρονο μπλοκάραμε τον ΠΑΣ. Πετύχαμε γκολ στην πρώτη μας επαφή με το αντίπαλο τέρμα. Είχαμε την τύχη να πετύχουμε και ένα ακόμα γρήγορο γκολ. Πιεστήκαμε δεχτήκαμε γκολ, αγχωθήκαμε. Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν είχαμε εναλλακτικές. Όταν φτάνει μετά από όσα μας έχουν συμβεί στο τελικό αποτέλεσμα να έχεις κερδίσει εδώ τότε είσαι χαρούμενους. Κάναμε ένα ακόμα βήμα, όχι όμως το τελικό. Θέλει συγκέντρωση έχει δύο παιχνίδια ακόμα. Δεν πετύχαμε τίποτα» και πρόσθεσε:

Για το αν πίστευε από την πρώτη στιγμή πως μπορεί ο Ηρακλής να τα καταφέρει: «Από την πρώτη στιγμή πίστευα πως θα παραμείνει η ομάδα και αυτό προσπαθούσα να περάσω στα παιδιά».

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια: «Τους είπα πως πρέπει να κερδίσουμε για τον Νίκο. Να του το χαρίσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα αγαπητό παιδί μέσα στα αποδυτήρια. Τους είπα επίσης πως ανεβαίνουμε μία ανηφόρα έχουμε φτάσει στην κορυφή και δεν πρέπει να μας σπρώξει κανείς πίσω. Επίσης τους είπα τώρα είναι που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Θέλω να πω και κάτι ακόμα κάνω έκκληση στην διοίκηση να προσέξει τα παιδιά αυτά γιατί έρχονται γιορτές».

Most Popular

To Top