Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κάλεσμα σε Τουτζιάρη-Αντωνέλη- Υψηλάντη- Βετεράνους

katsaneioΤην Δευτερα το βράδυ θα πραγματοποιηθει η σύσκεψη που διοργανώνει το ιδρυτικό σωματείο αλλα και ο ΓΣ. Αναλυθτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

Ο χρόνος  τελειώνει…και δυστυχώς  ο κύριος υπεύθυνος αυτής τής κατάστασης δείχνει να μην καταλαβαίνει ότι οδηγεί τον Ηρακλή στην καταστροφή.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ευθύνη αλλά και την υποχρέωση που έχουμε να προστατέψουμε την   ιστορία αλλά και την ύπαρξη αυτού του τεραστίου συλλόγου.

Για τον παραπάνω λογο το ιδρυτικό σωματείο καλεί όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και δήλωσαν δημόσια την διάθεση τούς να βοηθήσουν τον σύλλογο σε μια οργανωμένη  από κοινού προσπάθεια . Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω μάς πίκρες  και πράγματα που πιθανά μάς χωρίζουν.

Σε συνεργασία με τον κ Τσιργογιαννη επικεφαλή της διοικούσας επιτροπής του ΓΣ καλούμε  τον κ Αντωνελη τον κ Τουτζιαρη τον κ Υψηλαντη τον πρόεδρο του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ Αιδηνιου τον  πρώην  πρόεδρο κ Ατματζιδη τούς εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών  καθώς και όλους όσους έχουν διάθεση να εμπλακούν διοικητικά  την Δευτέρα 18-7-2016 ώρα 20.00 στα γραφεία του ΓΣ .

Στην συγκέντρωση θα παρουσιαστεί και θα τεθεί προς συζήτηση σχέδιο που θα βοηθήσει την βιωσιμότητα τής ΠΑΕ  με μοναδική προϋπόθεση την από κοινού υλοποίηση του και βέβαια χωρίς την παραμικρή εμπλοκή του κ Παπαθανασακη

Η παρουσία των δημοσιογράφων κρίνεται και αναγκαία και απαραίτητη.

 

Από το Ιδρυτικό Σωματείο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Most Popular

To Top