Ποδόσφαιρο

Ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής έχει μια ομάδα που δημιουργήθηκε στο τέλος του Αυγούστου και επί της ουσίας είναι ακόμα σε διαδικασία προετοιμασίας. Η ομάδα ακόμα δεν έχει φτάσει να παίζει για 90 λεπτά με τους ίδιους έντεκα ποδοσφαιριστές.

Μια ομάδα με πάρα πολα νέα πρόσωπα αλλά και με μεγάλο ρόστερ που πάντα είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Δείχνει όμως ότι είναι σε καλό δρόμο και με την έναρξη των υποχρεώσεων να είναι έτοιμος να δείξει τις δυνατότητες του.

Στην φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ο Ημίθεος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Ειδικότερα στο πρώτο μέρος όπου κατάφερε να κρατήσει την μπάλα , να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πιέζει τον αντίπαλο. Με τους παίκτες να βρίσκονται ψηλά και να προσπαθούν να κλέψουν μπάλες, με σωστή επιθετική ανάπτυξη αλλά και καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί η εικόνα να μην ήταν ίδια αλλα πάλι οι κυανόλευκοι έδειξαν ότι έχουν ποιότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι και πάλι δεν αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες ( Περόνε, Ταϊ κ.α) και η κατάσταση θα είναι ακόμα καλύτερη στις επίσημες αναμετρήσεις.

Most Popular

To Top