Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ιδού η Ρόδος , ιδού και ο Ηρακλής

arvanitidis

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία. Υποψήφιοι επενδύτες- αγοραστές για τον Ηρακλή και όλα χαλούν την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να χάνεται χρόνος και να μην βρίσκεται λύση. Στο προσκήνιο υπάρχει ο Αρβανιτίδης που δείχνει «ζεστός» για να αναλάβει τον Ημίθεο. Ποιος είναι και τι έχει πετύχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό. Αυτό όμως έρχεται στην παρούσα φάση σε δεύτερη μοίρα. Σκοπός είναι να τελειώσει η φαρσοκωμωδία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Πολλά ακούγονται για τον Αρβανιτ’ίδφη και τις προθέσεις του να αναλάβει την ΠΑΕ.

Αυτό όμως που δεν έκανε και δεν το έκανε και κανένας άλλος είναι να βγει τώρα που είναι καυτή η πατάτα και να δώσει επίσημα ότι αναλαμβάνει τα χρέη της ΠΑΕ , προκειμένου να πάρει τον Ηρακλή. Υπάρχουν διάφορες δικαιολογίες , κάτι που εκμεταλευεται η πλευρά Παπαθανασάκη και έτσι το θέμα δεν προχωρά. Μια κίνηση που μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο ειναι να υπάρξει επίσημη πρόταση, ώστε να πιστέψει και ο κόσμος για την επόμενη μέρα και παράλληλα να γνωρίζει ότι υπάρχει όντως κάποιος που μπορεί να αναλάβει το καράβι. Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια του αέρα που προκαλούν μεγαλύτερη αγωνία και το κυριότερο δεν δίνουν λύση στον Ηρακλή για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. 

Ο κόσμος πρέπει να νι9ώσει ασφάλεια και να ζεσταθεί και αν υπάρξει μια πρόταση θα πιεστει ακόμα περισσότερο ο Σπύρος Παπαθανασάκης και ταυτόχρονα θα φανεί ότι όνυως υπάρχει προοπτική για τον Ηρακλή. Ιδού η Ρόδος , ιδου και ο Ηρακλής 

Most Popular

To Top