ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Θυμήθηκαν τα παλιά οι βετεράνοι στο Σιδηρόκαστρο

Ισόπαλος με σκόρ 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας των παλαιμάχων του Εθνικού Σιδηροκάστρου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σιδηροκάστρου την καθαρά Δευτέρα. Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο καλός καιρός και η καλή κατάσταση του γηπέδου βοήθησε να διεξαχθεί  ένα καλό παιχνίδι και οι παλαίμαχοι να δείξουν κάποιες από τις παλιές του αρετές.

Με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου αγωνίστηκαν στη πλειοψηφία ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του 90 και του 2000 και ελάχιστοι της παλιάς ένδοξης γενιάς της Β’ Εθνικής της δεκαετίας του 70(Αστάκογλου, Αγγελίδης, Σίμος, Χοτζούδης) ενώ με τον Ηρακλή αγωνίστηκαν οι  παλαίμαχοι της δεκαετίας του 80’ Φάνης Τουντζιάρης, Γ. Παπαδόπουλος, Δ.Αδάμου ,ο Γκανέζος Χάγκαν( φόρεσε τη φανέλλα του Γηραιού από 1998 έως το 2003)  και ο Σερραίος στην καταγωγή ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Βαγγέλης Τσιρίκας( αγωνίστηκε από το 1979 έως το 1981).

Στο σκόρ άνοιξε στο 7’  ο Γ. Παναγιωτίδης για τους  παλαίμαχους Εθνικού αλλά οι παλαίμαχοι του Ηρακλή απάντησαν άμεσα (στο11’) με τέρμα που πέτυχε ο Αδάμου.

Δυο λεπτά αργότερα ο Γ. Παναγιωτίδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Εθνικό. Στο 29 και πάλι  ο Δημήτρης Αδάμου ισοφάρισε για τους παλαίμαχους του Ηρακλή . Διαιτητές  τηςε αναμέτρησης ηταν : Σαββίδης- Σιώης, Ντούντος.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Αστάκογλου, Λεβέντης, Χοτζούδης, Ζλατίντσης, Κουρουκερέζης, Σαμαράς, Ιωαννίδης, Μεντής, Παναγιωτίδης, Σιδηρόπουλος, Σκερλετίδης. Στο Β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Αγγελίδης, Κουκουζέλης Γ. Αβραμίδης, Κερογλίδης, Τσαβλίδης, Μουντουλάρης Πάγκος, Σίμος, Μπανιώτης, Α. Καρυπίδης

Ηρακλής: Μωραϊτης, Σιδερίδης, Λαμπρίδης, Τσιρίκας. Αγγέλου, Καραλής, Γ. Παπαδόπουλος, Αδάμου, Τουντζιάρης, Χάγκαν, Μιχαλάς

Στο Β μέρος αγωνίστηκαν οι  Λόμπας, Κουγιουμτζίδης, Μπάντζας Μαυρίδης Μ. και Μαυρίδης.

 

Most Popular

To Top