Βόλει

Θετικό τεστ με την ΧΑΝΘ

Μεσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα με 3-0 επί της ΧΑΝΘ.
Ο προπονητής κ. Ορφανός ξεκίνησε το φιλικό με την βασική ομάδα ενώ στο 2ο και 3ο σετ έκανε αλλαγές δοκιμάζοντας τους νεαρούς αθλητές και τη δυναμική τους. Εκτός του φιλικού παρέμεινε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας που αναρρώνει από τον τραυματισμό του όπως και ο Σωτήρης Σωτηρίου που ταλαιπωρειται από την μέση του.

Η ομάδα αύριο αναχωρεί για την Πάτρα όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες της Πάτρας, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.
Τα σετ( 25-17, 25-17, 27-25)

Ο προπονητής κ. Ορφανός μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε : Σήμερα ουσιαστικά ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπροστά στον κόσμο. Ένα φιλικό παιχνίδι που δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα. Ένα παιχνίδι για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της προπόνησης. Αυτά που ήθελα να δω τα είδα μέσα από το φιλικό. Η ομάδα είναι στα μέσα της προετοιμασίας αν και έχουμε λίγες μέρες που είμαστε όλοι μαζί με τον Κλίντι να έχει κάνει τρεις προπονήσεις και σήμερα το φιλικό ενώ ο Μπαιρον δύο και το φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αύριο έχουμε το ταξίδι μας στην Πάτρα που παίζουμε με τον παναθηναϊκό και εκεί σίγουρα θα βγάλουμε πιο κρίσιμα συμπεράσματα.

Most Popular

To Top