Βόλει

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

volley

Για την Σύρο αναχωρεί σήμερα το βράδυ η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, προκειμένου να συμμετέχει στον όμιλο για το Λίγκ Καπ που διεξάγεται στις Κυκλάδες. Οι «κυανόλευκοι» θα διεκδικήσουν την πρόκριση για το φαϊναλ φορ που θα γίνει τον Ιανουάριο στην Κύπρο. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός σχολιάζοντας την παρουσία  του Ημίθεου στην Σύριο, είπε στο iraklis1908.gr :

« Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση . Αυτός είναι και ο στόχος μας. Θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή αλλά ως Ηρακλής αναζητάμε την νίκη σε κάθε αγωνα. Θα είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες μετά τις φιλικές αναμετρήσεις σε Πορταρία και Βουλγαρία και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Κάθε θεσμός όπου συμμετέχει ο Ηρακλής  μας ενδιαφέρει και θα δωσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τα καταφέρουμε».

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίζει την ομάδα του Κυζίκου και του Φοίνικα σύρου και αναφορικά με τις δυο ομάδες τόνισε : «Ο Φοίνικας αν και ανανέωσε το ρόστερ του θα είναι και φέτος πολύ ανταγωνιστικός. Η ομάδα του Περάματος προβιβαστεί φέτος στην πρώτη κατηγορία και θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Most Popular

To Top