Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θα μπορούσα να έμενα αν…»

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αποτελεί παρελθόν. Ο Δημήτρης Στάμου, που ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ημίθεου και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας τα τελευταία δυομ χρόνια, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά.

 Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που ο Ηρακλής αποτελεί μέρος της ζωής του( πέρασε 12 χρόνια συνολικά στην ομάδα), αναγκάστηκε να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Έτσι έδωσε τα χέρια με την ομάδα των Χανίων και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο είναι ότι εν υπήρξε καμία προοπτική και κανένας για να συζητήσει μαζί του, ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Μοιραία πήρε τον δρόμο για την Κρήτη και ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην ομάδα που αγαπάει .

«Βρέθηκα την Παρασκευή στα Χανιά και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Μου έγινε μια πρόταση και οι άνθρωποι μου φερθήκαμε τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση. Μέσα στην εβδομάδα θα λύσω το συμβόλαιο μου με τον Ηρακλή. Δεν μπορούσε να γίνει αυτό τώρα για ορισμένους λόγους αλλά μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει το θέμα».

Ο 25χρονος όμως ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κρύψει την στενοχώρια του και εξηγησε τους λόγους:

«¨Όταν την προηγούμενη εβδομάδα τους ανακοίνωσα ότι σκοπεύω να λύσω το συμβόλαιο μου, η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κανένας δεν θέλησε να συζητήσει για να δούμε αν θα μπορούσε να υπάρχει κάποια προοπτική . Ακόμα και αν η ομάδα βρεθεί στην Φούτμπολ Λίγκ , μπορεί να παρέμενα στον Ηρακλή, αν είχα κάτι το ξεκάθαρο. Μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα και δεν ήθελα να φύγω, αλλά όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα δεν μπορούσε να γίνει κάτι το διαφορετικό».

Συνεχίζοντας ο Δημήτρης Στάμου συμπλήρωσε : « Φέτος κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα, όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Ελπίζαμε ότι αυτό που κάναμε θα είχε ανταπόκριση και θα μπορούσε ο Ηρακλής την επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερα. Τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο. Όλα αυτό με κάνει να στεναχωριέμαι γιατί ο Ηρακλής αξίζει περισσότερο και δεν μπορεί να βιώνει αυτές τις καταστάσεις».

Όπως φαίνεται τον δρόμο τον Δημήτρη Στάμου, αλλά και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που έφυγαν από τον Ηρακλή, θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες και έτσι θα υπάρξει μια γενοκτονία στην ομάδα, ακόμα και αν καταφέρει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκ.

Most Popular

To Top