Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θα ανέβει εύκολα ο Ηρακλής»

Την άποψη ότι με τον Άρη Παλαιοχωρίου δεν θα υπάρχει πρόβλημα εξέφρασε ο παλαίμαχος του Ηρακλή και μέλος της διοίκησης, Φάνης Τουτζιάρης.

Παράλληλα μίλησε και για τα μπαράζ ανόδου στην Football League, εκτιμώντας ότι η ομάδα θα τα «περάσει εύκολα».

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Αρχικά θέλω να πω ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Αρη Παλαιοχωρίου, έκανε απλά ένα υπόμνημα, θα πάρει την απάντηση και θα επικυρωθεί εν συνεχεία η βαθμολογία. Είναι τελείως τυπικό το θέμα. Οσον αφορά τα μπαράζ εμείς θέλουμε να ξεκινήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα για να έχουμε και ρυθμό.

Δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά να είναι η ομάδα σε καλή κατάσταση, να κερδίσουμε τα έξι παιχνίδια. Προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε πολύ άνετοι και θα περάσουμε εύκολα».

«Η ομάδα ανήκει στον κόσμο»

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο πρώην άσος των κυανόλευκων αναφέρθηκε και στην έκδοση των μίνι εισιτηρίων διαρκείας αλλά και στη στήριξη του κόσμου.

«Αποφασίσαμε να βγάλουμε εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι οφ που κοστίζουν 20, 30 και 50 ευρώ. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου, άλλωστε δική του είναι η ομάδα. Θεωρώ ότι στα μπαράζ θα έρθει πολύ περισσότερος κόσμος στο γήπεδο για να βοηθήσει και τα παιδιά να πάρουν την άνοδο».

Most Popular

To Top