Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θέλω τίτλο με τον Ηρακλή(Audio)

Ο Νικος Ζιαμπάρης ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους του και τον Ηρακλή και δεν δίστασε να πεί ότι θέλει να κατακτήσει ένα τίτλο με τον Ηρακλη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ζιαμπάρη:

 Για τον τραυματισμό του: «Ήταν μια μικροενόχληση 2-3 ημερών. Τώρα είμαι καλά και πρώτα ο Θεός θα αγωνιστώ στο αυριανό φιλικό».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε έρθει σε ένα φανταστικό μέρος, όλα είναι ιδανικά. Τα γήπεδα, το ξενοδοχείο. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Στο τελευταίο δεν ήμασταν τόσο καλοί, υπήρχε κούραση. Έχουμε διάθεση και αυτό μου αρέσει».

Οι στόχοι του: «Στόχος μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ηρακλή ήταν να καθιερωθώ στην ομάδα, σιγά – σιγά το καταφέρνω. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ηρακλή και κάποια στιγμή θέλω να πάρω τίτλο».

Για τα διοικητικά προβλήματα: «Τα διοικητικά είναι άλλο θέμα, δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Ποδόσφαιρο παίζεις. Προσπαθούμε να τα ξεχάσουμε όλα όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε το 100%».

Για το αν είναι δυνατόν να παρουσιαστεί καλύτερη φέτος η ομάδα:«Εννοείται, το δείξαμε και την πρώτη χρονιά. Πιστεύω θα είναι καλύτερη από πέρυσι η ομάδα, γιατί βλέπω διάθεση από τους νεαρού.

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Ο κόσμος έχει περάσει πολλές πικρίες τα τελευταία χρόνια, θέλω να συνεχίσει να μας στηρίζει, όπως κάνει σε όλα τα γήπεδα, ακόμα και εδώ».

Για την αποχώρηση του Μπουκουβάλα: «Σχεδόν πάμε για τρίτη χρονιά με τον ίδιο κορμό, η απώλεια του Μπουκουβάλα είναι σημαντική. Τα παιδιά που έχουν μείνει είναι αντάξια της ποιότητας του Μπουκουβάλα».

Most Popular

To Top