Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θέλω να παλεύω για την φανέλα του Ηρακλή»

bartolini

Για την προετοιμασία  της ομάδας στην Ολλανδία αλλά και για την νέα σεζόν αναφέρθηκε με συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπαρτολίνι. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντίνος αμυντικός

«Παίζουμε με ομάδες οι οποίες είναι πιο έτοιμες από εμάς, χθες (σ.σ την Τρίτη) παίξαμε καλύτερα από το πρώτο φιλικό, ακόμα δεν έχουμε ρυθμό. Δεν κοιτάμε μόνο το σκορ αλλά θέλουμε σιγά-σιγά να βελτιωνόμαστε να αρχίσουμε να ακολουθούμε όλα αυτά που θέλει ο κόουτς και να γινόμαστε όλα και καλύτεροι. Έχουμε καινούργια παιδιά, τα οποία προσαρμόζονται γρήγορα και ευελπιστούμε στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούμε ακόμα καλύτερα».

 

-Θεωρείς ότι βοηθάει η ομοιογένεια που έχετε ως σύνολο;

««Η ομάδα αυτή είναι ίδια και δυο χρόνια και σίγουρα είναι καλό και μας βοηθάει όλους. Η αλήθεια είναι πως όταν χάνεις δυο-τρεις σημαντικούς παίκτες, χρειάζεται χρόνος μέχρι να καλυφτούν τα κενά. Αλλά είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον βασικό κορμό και με πολλή προσπάθεια και δουλειά θα πάμε καλά».

 

-Σκέφτηκες ποτέ να φύγεις από τον Ηρακλή εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων;

«Κοιτάξτε να δείτε, κάναμε και κάνουμε υπομονή, όλοι έχουμε πολλά προβλήματα. Μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και φυσικά ο κόουτς ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εμάς μας δίνει δύναμη. Εγώ είμαι εδώ γιατί θέλω να παλεύω για τη φανέλα του Ηρακλή. Για μένα και για τα μεγάλα παιδιά είναι τεράστια ευθύνη. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο και έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Κρατάμε τα νεαρά παιδιά τους δίνουμε δύναμη, τους βοηθάμε και προσπαθούμε να κοιτάμε μόνο τα αγωνιστικά και το τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

 

-Είσαι ευχαριστημένος στον Ηρακλή;

«Εγώ είμαι πολύ καλά αυτά τα τρια χρόνια στον Ηρακλή. Το τελευταίο χρόνο στην Τρίπολη είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και ο Ηρακλής μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και αυτό δεν το ξεχνώ. Όπου και να είμαι, είτε εδώ είτε στην Αργεντινή, πάντα θα θέλω το καλύτερο για τον Ηρακλή και για αυτό είμαι εδώ και φέτος.

 

-Υπάρχει κάποιος συμπαίκτης σου που μπορεί να σε διαδεχτεί όταν αποχωρήσεις;

«Ο Τσότρας είναι πολύ καλός παίκτης και το απέδειξε και στα τελευταία παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος. Ο Ζιαμπάρης είναι πολύ μεγάλος παίκτης , έχει πολύ. Και τον Στάμου τον πιστεύω, είναι ποδιά τα οποία έχουν δρόμο μπροστά τους».

Σεμπάστιαν ξεχώρισες κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας;

«Είναι πολύ καλοί, στο πρώτο φιλικό μάλιστα στο Βέλγιο, έπαιξαν καλύτερα από μας, όταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό εμένα με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί φέτος θα χρειαστούμε την βοήθεια τους. Το φετινό ρόστερ δεν είναι μεγάλο οπότε τέσσερις-πέντε από αυτούς θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Μου άρεσε ο Ρότας, ο Δούμτσιος αλλά και τα άλλα νεαρά παιδιά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι θα είναι έτοιμοι για το φετινό πρωτάθλημα».

Ο στόχος σας τη φετινή χρονιά;

«Όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, έχουμε καλούς παίκτες, πρέπει να ξεκινήσουμε με καθαρό μυαλό, να μας ενδιαφέρει μόνο το τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο , να φτιάξουμε γρήγορα μια καλή ομάδα και να ξεκινήσουμε δυνατά το φετινό πρωτάθλημα. Ξεκινάμε πρώτο παιχνίδι με Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη και στόχος είναι να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι τότε».

Most Popular

To Top