Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θέλουμε την συσπείρωση όλων»

kontodimosΣτην συσπείρωση που χρειάζεται ο Ηρακλής ώστε να καταφέρει να πάρει την άνοδο μίλησε ο Δημήτρης Κοντοδήμος που εκπροσώπησε τους παίκτες στην Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά είπε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε την κατοχή, κάναμε ευκαιρίες και πρεσάραμε καλά. Είχαμε φανταστικό κόσμο που βοήθησε πολύ και τους θέλουμε έτσι και στην συνέχεια. Κάναμε το πρώτο βήμα. Κάνουμε την προσπάθεια μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην συνέχεια»

Σε αυτό το σημείο ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας:

« Όλοι ξέρετε ότι έχουμε πολλά προβλήματα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μας βοηθάνε αλλά δεν φτάνει αυτό. Θέλουμε την συσπείρωση όλων. Απομένει ένας μήνας μέχρι το τέλος. Δεν μιλάμε μόνο για τα προσωπικά μας προβλήματα. Μιλάμε για το πώς θα πάμε στα Ψαχνά ή στα Χανιά. Εμείς είμαστε εδώ. Δεν κάναμε ποτέ πίσω και θα δώσουμε την ψυχή μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Να μας εμπιστεύεστε και θα κάνουμε τα πάντα για την άνοδο»

Για τα συνεχόμενα μάτς:

«Έχουμε κάνει ένα πλάνο. Προσπαθούμε με βιταμίνες με καλή αποκατάσταση. Ξέρουμε ότι το ρόστερ δεν είναι πλήρες αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να ανταπεξέλθουμε»

Most Popular

To Top