Βόλει

«Θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό»(Vid)

Τις πιθανότητες που υπάρχουν θα εξαντλήσουν στον Ηρακλη για την κατάκτηση του κυπέλλου, μετέφερε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός

«Αρχικά να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την πρόσληψη του στην Εθνική Ελλάδος αλλά και στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στον τελικό του Challenge Cup»

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε μετά από πέντε απουσίες στο φαίναλ φορ. Στόχος μας είναι ο Ηρακλής να είναι σε κάθε φαίναλ φορ από εδώ και πέρα. Επίσης είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ως προπονητής του Ηρακλή σε μια διοργάνωση που συμμετάσχουν οι καλύτερες ομάδες»

«Οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή την διοργάνωση είναι διαφήμηση για το άθλημα . Ελπίζω να πάψουν να γίνονται αυτές οι διοργανώσεις ιδικών συνθηκών και να το απολαμβάνουμε κάθε ομάδα με τον κόσμο της»

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και στους δύο τελικούς όποιος κάνει πρόβλεψη ίσως πέσει έξω. Στόχος για εμάς είναι ο τελικός δυστυχώς δεν περάσαμε από την Κηφισιά. Θα πρέπει να είμαστε στον τελικό.»

» Έχουμε έρθει στη Ρόδο έχοντας στο μυαλό μας την πρόκριση στον τελικό. Οι πιθανότητες είναι μου το δείχνουν και τα αποτελέσματα μας στο πρωτάθλημα. Στο δικό μας το ζευγάρι δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί»

Most Popular

To Top