Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Θέλετε αναδιάρθωση ; Βάλτε τον Ηρακλη στην Σούπερ Λίγκ!

Τα δεδομένα καθημερινά αλλάζουν και υπάρχει πλέον η πρόθεση από την Πολιτεία να προχωρήσουν από φέτος στην Αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Μια απόφαση που έχει τον χαρακτήρα του σκανδάλου από την στιγμ’ή που δεν γίνεται αυτό δυο μήνες πριν να ξεκινήσουν τα πρωτάθλημα να αλλάζουν  τους νόμους.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ηρακλής θα είναι και πάλι ο χαμένος της υπόθεσης , καθώς θα βρεθεί στην Φούτμπολ Λίγκ, που ουσιαστικά θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση της Γ’ Εθνικής.  Η απόσταση του από την Σούπερ Λίγκ θα μεγαλώσει και θα χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος επανόδου…

Αφού τόσο όλοι κόπτονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας προχωρήσουν και σε μια άλλη κίνηση που ουδείς θα διαμαρτυρηθεί. να βάλουν και τον Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκ. Μπορεί να ακούγεται παράτυπο, εξωπραγματικό και οτιδήποτε άλλο, είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για μια ομάδα που την έχει καταδικάσει η Πολιτεία, αλλά και οι ποδοσφαιρικοί φορείς.

Δεν γίνεται να σωθούν ομάδες που είναι προ των πυλών της διάλυσης ( Βλέπε Πλατανιάς), ομάδες που τις έσωσαν αλλάζοντας τον κανονισμό της αδειοδότησης και να βάζουν στο καναβάτσο τον Ηρακλη. Ειναι η μεγάλη τους ευκαιρία, εφόσον θελήσουν απο φέτος να προχωρήσουν σε αλλαγές. Κανένας δεν θα πει το αντίθετο και παράλληλα θα χειροκροτήσουν μια απόφαση που θα αποκαταστήσει την πιο αδικημένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Most Popular

To Top