Μπάσκετ

Θέλει να επιστρέψει ο Τσιπίδης;

basket_tsipidis_33Ο Απόστολος Τσιπίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και εδώ και λίγο καιρό έχει εκφράσει την βούληση να εμπλακεί και πάλι στα κοινά του μπασκετικού Ηρακλή, αν όχι και όλου του Ηρακλή. Έχει δώσει το παρόν στους τελευταίους αγώνες της ομάδας στο Ιβανώφειο, ενώ τις τελευταίες ημέρες «ανεβάζει» στο Facebook συνεχώς φωτογραφίες από αγώνες της ομάδας του Ηρακλή της περιόδου 2009-2010 όταν και είχε ηγηθεί της προσπάθειας.

Τότε είχε δημιουργηθεί μια ομάδα με προπονητή τον Λευτέρη Κακιούση και παίκτες όπως ο Βλάντο Πέτροβιτς και ο Τερέλ Καστλ και η ομάδα είχε ανεβεί απ’ την Α2 και είχε φτάσει και μέχρι τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου αποκλείστηκε απ’ τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσιπίδης όπως δηλώνει θέλει να επιστρέψει και να βοηθήσει τον Ηρακλή, έχοντας κάποιες εξασφαλισμένες χορηγίες και με μετρημένο μπάτζετ, το οποίο όμως θα είναι αρκετό για να «ανεβάσει» του χρόνου την ομάδα. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι ήδη σε συζητήσεις με τον Χρήστο Χρηστίδη, πρώην υπεύθυνο του τμήματος, ώστε να αναλάβουν μαζί, ενώ τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα και με τη νυν διοικούσα επιτροπή υπό τον Σάκη Αποστολίδη και πως θα μπορούσε να συμπορευθεί και μαζί τους «για το καλό του Ηρακλή, με στόχο να ανεβεί η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Βεβαίως η χρονιά είναι τώρα σε εξέλιξη και η νυν διοίκηση κάνει μια πολύ μεγάλη και μοναχική προσπάθεια, οπότε μάλλον η όποια εξέλιξη θα γίνει, αν γίνει, με το τέλος της σεζόν. Ο Γ.Σ. Ηρακλής υπό την άτυπη διοικούσα επιτροπή που ηγείται θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, όμως μέχρι τότε θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν ζυμώσεις. Και θα ήταν καλό να υπάρξει ένα ενωτικό σχήμα, μια και οι δυνατότητες της νυν διοίκησης είναι οικονομικά περιορισμένες (ιδίως αν μιλάμε για ομάδα που θα διεκδικήσει άνοδο του χρόνου), ώστε να μην έχουμε πάλι τα παλιά και τις γενικές συνελεύσεις των 30 ατόμων όπου οι 10 μάλωναν με τους άλλους 5…

Πηγη : Basketplus.gr

Most Popular

To Top