Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θέλει να ανεβάσει επίπεδο τον Ηρακλή»

themelidisΟ Γιάννης Θεμελίδης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για τα όσα έγιναν στη σημερινή (24/7) συνάντηση, το θέμα με την έναρξη της χρονιάς και για το αν θα δοθεί λύση.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Αρχικά ο κ. Θεμελίδης έκανε ένα μικρό σχόλιο αναφέροντας: « Θέλω να πω σε όλους ότι δεν υπάρχει ο Θεμελίδης και η παρέα του. Δεν είμαστε διορισμένοι υπάλληλοι του Υπουργείου και θέλω να πω στον επίτιμο πρόεδρο του Ηρακλή τον κ. Ατματσίδη διάβασα κάτι δηλώσεις του ότι η διοίκηση και οι άνθρωποι δεν κάνουν σπατάλες χρημάτων και εκμετάλλευση χρημάτων στο Καυτατζόγλειο. Είμαστε απλώς μία διοίκηση η οποία προσπαθεί να εφαρμόσει τους νόμους και τίποτα άλλο. Είμαστε όλοι άνθρωποι του αθλητισμού, άμισθοι και όλα όσα γράφονται και ακούγονται δεν σπιλώνουν τη διοίκηση. Δεν κάνουν καλό στον Ηρακλή την οποία σεβόμαστε όλοι μας, χωρίς να είμαστε φίλαθλοί του οι περισσότεροι είμαστε τώρα Ηρακληδείς γιατί θέλουμε και εμείς ο Ηρακλής να πάει ψηλά, να πάει εκεί που πρέπει και όλα αυτά κάνουν κακό στους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν ευθύνεται η διοίκηση. Έγινε τόσο ξαφνικά και θα έλεγα από την πλευρά των ανθρώπων του Ηρακλή και όχι από του κ. Παπαθανασάκη. Γιατί ο κ. Παπαθανασάκης θα έλεγα πως είναι ένας επενδυτής ο οποίος θέλει να πάρει τον Ηρακλή και όσα συζητήσαμε σήμερα, ακούσαμε και έτσι όπως τον είδαμε μακάρι να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο και να αναλάβει τον Ηρακλή. Έγινε εντελώς ξαφνικά και έγινε από ανθρώπους οι οποίοι δεν ανήκαν στη διοίκηση Παπαδόπουλου. Ο Παπαδόπουλος δεν έκανε καμία ενέργεια από την ημέρα που απεδόθη η διαταγή πληρωμής και τα γνώριζε αυτά. Ήταν το τέλος των πλέι οφ. Από εκεί και μετά κανένας υπεύθυνος μηδέν εξαιρουμένου και του προέδρου του Παπαδόπουλου δεν φάνηκε στο στάδιο. Ξαφνικά ήρθαν και λένε «θέλουμε να κάνουμε έναρξη της σεζόν, να πληρώσουμε 2.000». Μας εμείς το στάδιο πέρσι και πρόπερσι το δώσαμε για την έναρξη δωρεάν στον Ηρακλή. Δεν ζητήσαμε λεφτά και μάλιστα πέρσι τους είπα κάψτε το κιόλας αν χρειαστεί, να δώσουμε ντόρο μεγάλο για τον Ηρακλή. Ήρθαν ξαφνικά την Παρασκευή να κλείσω ραντεβού εγώ που έλειπα 400 χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη. Πώς να βρεθώ να συναντηθώ με τον υποψήφιο επενδυτή; Τώρα που είχαμε τα περιθώρια άφησα την οικογένειά μου στις διακοπές και όφειλα και όφειλε και η διοίκηση να τον γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο, να μιλήσει μαζί του».

Για το τι έγινε σήμερα ανέφερε: «Καταρχάς ήθελε να ενημερωθεί ο κ. Παπαθανασάκης για όλα αυτά. Γιατί ο άνθρωπος αρχίζει και μπερδεύεται λίγο. Χρωστάμε εδώ, χρωστάμε εκεί λέει τι γίνεται. Ήθελε να δει τι ποσά είναι αυτά, πόσα χρόνια είναι αυτά τα ποσά. Γιατί άλλο να ακούς το ποσό για μια χρονιά είναι 30.000-35.000 χιλιάδες και άλλο να ακούς ξαφνικά ότι είναι 120.000 χιλιάρικα. Όταν είδε ότι τα ποσά αυτά είναι παλιά και ότι δεν είναι κέρδη για το Καυτατζόγλειο, αλλά τα ποσά που ξοδεύει σε ρεύμα, νερό και για τη συντήρηση του χλοοτάπητα που γίνεται δύο φορές το χρόνο και συμφώνησε ο άνθρωπος ότι είναι πολύ μικρό το ποσό. Αν αυτά είχαν εξοφληθεί πέρσι ή πρόπερσι δεν θα συζητούσαμε ή αν δινόταν ένα μέρος από αυτά. Η διοίκηση τα τελευταία δύο χρόνια, δεν βάζω τι έκαναν οι προηγούμενες οι οποίες βοήθησαν ακόμη περισσότερο. Από την πλευρά μας εμείς βοηθάμε όσο μπορούμε και τώρα στη Φούτμπολ Λιγκ. Πάντως έγινε μια πάρα πολύ καλή συζήτηση, μας άρεσε ο κ. Παπαθανασάκης και εμείς τον αρέσαμε πολύ γιατί ήταν ειλικρινέστατη η συζήτηση και κατάλαβε πως εμείς δεν είμαστε οι «κακοί» στη Θεσσαλονίκη και το παραδέχτηκε Μου λέει: «άλλα μου έλεγαν και άλλους ανθρώπους γνωρίζω σήμερα». Κατάλαβε πως είμαστε ειλικρινής και συζητήσαμε για πολλά. Ο άνθρωπος θέλει να κάνει πολλά και θέλει τον Ηρακλή να τον ανεβάσει σε πολλά επίπεδα. Του δείξαμε τους χώρους του Καυτατζογλείου, του δείξαμε τα αποδυτήρια χώρους που αφορούν εστιατόρια και γενικά διάφορα που θα χρειαστεί σαν ομάδα. Έμεινε κατενθουσιασμένος, θα το συζητήσει με τους ανθρώπους του και θα υπάρξουν και άλλες επαφές εφόσον πάρει την ομάδα που ευχόμαστε εμείς να την πάρει».

Σε ερώτηση για το είναι εύκολο να δοθεί λύση απάντησε: «Δεν είναι δύσκολο να ξεπεραστεί το ζήτημα για το Καυτατζόγλειο γιατί και οι δύο πλευρές κινούνται στην ίδια πορεία. Εμείς δεν είμαστε αρνητικοί και φάνηκε ότι ήμασταν γιατί ενώ βρισκόμαστε σε δικαστήρια ο κ. Παπαδόπουλος ήθελε να επιβάλει κάποια πράγματα. Ούτε ο Ηρακλής μπορεί να επιβάλει πράγματα σε μας και ούτε εμείς στον Ηρακλή. Αυτά γίνονται με συνεργασία».

Για το αν γίνει νέα συνάντηση κατέληξε: «Θα γίνει αφού δει ο κ. Παπαθανασάκης πως θα πάνε και τα υπόλοιπα πράγματα γιατί ακόμη βρίσκεται στην έρευνα.».Σε όλους άφησε καλές εντυπώσεις.

Most Popular

To Top