Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η συσπείρωση, ο Θεοδωρίδης και η επόμενη μέρα

 

Πριν από δυο σχεδόν εβδομάδες είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε ο Ηρακλής να αγωνιστεί στην Γ΄  Εθνική και να μην αναγκαστεί να αλλάξει ΑΦΜ και να κατρακυλήσει τα τοπικά πρωταθλήματα. Τότε όλοι χλεύαζαν αυτη την προσπάθεια και απορούσαν ποια είναι η προοπτική. Υπήρχε όμως μια καθαρά κυανόλευκη ομάδα που πιστεύει αυτή την προοπτική. Οχι για να αποτελέσει δεκανίκι του Σπύρου Παπαθανασακη στα χρέη , αλλά για να υπάρχει ομάδα. Άλλωστε στόχος είναι να απεμπλακούν εξ΄ ολοκληρου από τα χρέη όπως έκανα όλες οι ομάδες που είχαν βρεθεί σε παρόμοια θέση ( Άρης, ΑΕΚ, Τρίκαλα, Παναχαϊκή , Λάρισα).

Κατάφεραν να ενώνουν τις δυνάμεις όλων των πλευρών και ήρθαν σε επαφή με τον Ηλία Θεοδωρίδη. Έναν «πεντακάθαρο» άνθρωπο που αγαπά το ποδόσφαιρο και μπορεί να αποτελέσει αυτόν που θα δώσει μια προοπτική, Αυτή την φορά όμως το πάθημα έγινε μάθημα και θα πρέπει να  ενωθούν όλες οι δυνάμεις του Ηρακλή και να στηρίξουν οικονομικά και όχι μόνο κάθε προσπάθεια που μπορεί να προκύψει. 

 

Σε πρώτη φάση θα βοηθήσει με τον τρόπο του, αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και από τους υπόλοιπους που θέλουν να βοηθήσουν και έχουν την δυνατότητα. Σε βάθος χρόνου θα εξετάσουν καθε προοπτική που θα υπάρχει αλλά το κυριότερο είναι ότι θα μείνει ζωντανός ο Ηρακλής  και θα υπάρχει κάθε Κυριακή στο γήπεδο. 

 

Οι οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες, αλλά το θετικό είναι πως υπήρξε πρόσφορο έδαφος στις πρώτες συναντήσεις. Μια λύση που μπορεί να αποτελέσει την βάση για την αναγέννηση του Ηρακλή και να δώσει την πολυπόθητη λύση. 

Most Popular

To Top