Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η συνέντευξη του Στέλιου Μπέκα

bekasΣτο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Μπέκας. Μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το Καυταντζόγλειο μετά τον αγώνα του Ηρακλή με τον Πανιώνιο, για τους κυρίους Παπαθανασάκη και Καγιούλη, αλλά και για τον δικό του ρόλο στον Ηρακλή.

Για το αν μπορούμε να το αποκαλούμε συνεργάτη του κυρίου Καγιούλη: «Φυσικά, είμαστε πάνω από όλα φίλοι και μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι 5 Καγιούληδες στην Ελλάδα. Εννοώ στην σοβαρότητα, γνώση ποδοσφαίρου και στον οικονομικό ορθολογισμό και στη δουλειά που κάνει φυσικά».

 

Για τα επεισόδια: «Ήμουν στη σουίτα, 35 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα έφυγα με τον Μπουγιουκλή και ένα Ολλανδό σκάουτερ που ήρθε να δει κάποιους παίκτες, όχι απαραίτητα μόνο του Ηρακλή. Φεύγοντας από τα επίσημα και κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο κάποιοι οπαδοί μας αποδοκιμάσανε. Καταλαβαίνω τον πόνο τους. Με αποδοκίμασαν έντονα και σε απόσταση αναπνοής ήρθαν 3 με 4 άτομα, άκουσα τα παράπονά τους, τις επιταγές τους και τελείωσε εκεί. Δεν έχω αίσθηση, όσον αφορά εμένα, αν χτύπησε κάποιος κάποιον, υπήρχαν βέβαια κάποιοι άνδρες των ματ. Δεν ήμουν με φουσκωτούς, όπως ακούστηκε, και  άκουσα τους οπαδούς με ευχαρίστηση. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω διάλογο μαζί τους».

 

Για το αν είχε φουσκωτούς: «Δεν είχα φουσκωτούς, πώς να το κάνουμε».

 

Για την καταγγελία ότι μπράβοι χτύπησαν οπαδούς: «Άτομα της ασφάλειας του γηπέδου, ήταν 2 με 3 άτομα και ήταν και άτομα της ασφάλειας του γηπέδου δίπλα από τη θύρα των επισήμων».

 

Για το αν χτύπησε τους οπαδούς η ασφάλεια του γηπέδου: «Δεν είδα να χτυπάνε οπαδούς, ούτε η ασφάλεια του γηπέδου ούτε η αστυνομία. Ήρθαν κοντά μου, έκανα 2 – 3 μέτρα πίσω και άκουγα τον μονόλογο των παιδιών».

 

Για το τι του έλεγαν: «Εκδήλωναν τον πόνο τους για την ομάδα με άσχημες φράσεις».

 

Για το αν του είπαν να φύγει:  «Είπαν να αφήσω την Ηρακλή. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω κάποιες καταστάσεις. Έτσι γνώρισα τον κύριο Καγιούλη και  τον κύριο Παπαπαθανάκη».

 

Για το γιατί επιμένει να ασχολείται με τον Ηρακλή: «Είμαι ανεπιθύμητος σε γήπεδο που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Δεν έπαιξα πολύ αλλά και μόνο που ήμουν στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ομάδα, αρκεί. Δεν είμαι κάτι στον Ηρακλή για να είμαι εκεί. Ίσως με αποδοκίμασαν γιατί γνωρίζω καλά τον Μπουγιουκλή και Καγιούλη. Αυτό υποθέτω και εξαιτίας μερικών κακώς μεταφερόμενων λόγων, γραπτών από σάιτ. Όχι δεν τα φορτώνω σε κανένα δημοσιογράφο. Σε όλες τις δουλείες υπάρχουν και οι κακοί και οι κακοί».

 

Για το αν ο Παπαθανασάκης κάνει καλό ή κακό στον Ηρακλή: «Δε θα κρίνω εγώ το έργο του Παπαθανασάκη, αλλά η ιστορία. Από τη στιγμή που ανέβασε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ είναι επιτυχημένος. Από τον Μάιο και  μετά νομίζω ότι προσπαθεί να απεμπλακεί από την ομάδα, αλλά δεν απεμπλέκεται γιατί δεν υπάρχει λύση που θα βγάλει τον Ηρακλή από τα δύσκολα».

Για το αν φοβάται μήπως η ομάδα τους «μείνει στα χέρια»: «Σεβαστή η άποψή σας. Είμαστε στην 4η αγωνιστική, υπάρχει κίνδυνος για τις 12 από τις 16 ομάδες. Ο Καγιούλης κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί».

Για το αν θέλουν να «φάνε» τον Παπαδόπουλο: «Ανθρωποφάγοι δεν είμαστε. Φυσικά και δεν ισχύει. Πέρα από καλός προπονητής είναι και  προσωπικός μου φίλος. Θα ήμουν ο τελευταίος που  θα έκρινα τον προπονητή. Δεν έχω και θεσμικό ρόλο για να κάνω κάτι τέτοιο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του την ποδοσφαιρική. Θα πρέπει να μείνει ο Παπαδόπουλος στον Ηρακλή. Να του δώσουμε χρόνια γιατί έχει δεθεί με τον Ηρακλή και είναι πάρα πολύ καλός προπονητής».

Για το αν η ιστορία στον Ηρακλή έχει μέλλον και αν σκέφτεται να τον αφήσει: «Όσον αφορά εμένα προσωπικά δεν είμαι κάτι στον Ηρακλή για να αφήσω κάτι».

Most Popular

To Top