Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η συνέντευξη του Καγιούλη

Ο Νίκος Καγιούλης μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την εξέλιξη στο θέμα της  φορολογικής  ενημερότητας στην ΠΑΕ Ηρακλής. Τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή η ομάδα θα έχει πάρει φορολογική ενημερότητα ενώ αναφέρθηκε τόσο στα γήπεδα της Μίκρας όσο και σε μεταγραφές που θα γίνουν στην ομάδα.

kagioulis3

Όσα είπε ο Νίκος Καγιούλης στον ArenaFM 89.4:

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο το οποίο έχει δρομολογηθεί εδώ και αρκετές μέρες, πιστεύουμε μέχρι Παρασκευή θα έχουμε τελειώσει σε όλα τα επίπεδα, μπορεί και νωρίτερα. Πλέον εξαρτάται από τις υπηρεσίες για την γραφειοκρατία  Έχουν κατατεθεί τα χρήματα που πρέπει να κατατεθούν και από την μεριά έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες».

Για τα χρήματα της μεταγραφής του Βέλλιο: «Έρχονται, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά για να ξεχρεώσεις. Επενδύουμε και άλλα κεφάλαια εκτός από αυτά της Νότιγχαμ. Η ομάδα μας έχει δώσει 150.000 ευρώ και περιμένουμε ακόμα 800.000 ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα θα πάνε στην εφορεία. Και το ΙΚΑ έχει ρυθμιστεί. Η εταιρία μου έχει διαθέσει κάποια κεφάλια και περιμένουμε την ρύθμιση».

Για το email απάντηση σε Αντωνέλη,Τουτζιάρη και Παπαιωάννου: «Τους απάντησα ότι το συνολικό ποσό που απαιτείται για την αγορά του Ηρακλή είναι 4.500.000 ευρώ. Έλεγχος δεκτός ανά πάσα στιγμή αλλά πρέπει να προκύψει πρώτα συμφωνία. Τα 500.000 ευρώ τα ζητήσαμε σαν ρήτρα αν αθετήσουν την συμφωνία που θα κάνουμε. Δεν ζητάμε χρήματα για να γίνει έλεγχος».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Θα γίνουν μεταγραφές, περιμένουμε πάνω από τρεις ποδοσφαιριστές. Αν τηρηθούν οι συμφωνίες που έχουμε κάνει, ο προπονητής θα έχει αρκετές επιλογές».

Για τα όσα ακούστηκαν για τον Νίκο Παπαδόπουλο : «Είναι μεγάλο λάθος αυτό ,δεν ξέρω ποιος τα βγάζει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα. Αν δεν τον θέλαμε θα είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν. Ο κόουτς ξέρει την γνώμη μου αλλά και την στήριξη προς το πρόσωπο του. Δεν ευσταθούν αυτά που γράφουν και δεν θα ασχοληθώ άλλο».

Αναφορικά με τα γήπεδα στην Μίκρα: «Όλα τα γήπεδα που έχουμε στην Μίκρα, θα γίνουν καινούργια. Έχει δοθεί η εντολή και ήδη έχουν ξεκινήσει. »

Για το αν η εταιρία του μπορεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια: «Όταν αναλαμβάνουμε ένα έργο το φέρνουμε πάντα εις πέρας, και αυτό θα γίνει και τώρα. Θα εξυγιάνουμε την ομάδα και στην συνέχεια θα είναι έτοιμη προς πώληση».

Το μήνυμα του στον κόσμο του Ηρακλή: «Να είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Εμείς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, να μας στηρίξουν και να είναι σίγουροι ότι ο Ηρακλής θα επανέλθει εκεί που πρέπει».

Most Popular

To Top