Βόλει

Η στήριξη πρέπει να συνεχιστει – Δεν τελείωσε τίποτα

Για δυο ώρες βρέθηκε στο στούντιο του ARENA FM 89,4, αντιπροσωπεία της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή. Ήταν μια εκπομπή για την οικονομική στήριξη του Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το «παρών» έδωσαν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός, ο Κώστας Προύσαλης και ο Στέλιος Τζιουμάκας. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα, για να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό.

Μπορεί ο Ημίθεος να εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται την στήριξη του κόσμου, προκειμένου ν α μην έχει προβλήματα, γι αυτό και αποφασίστηκε να γίνει αυτή η δίωρη εκπομπή.

 

Ορφανός «Ελληνική ομάδα»

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Γιάννης Ορφανός, είπε για τον φετινό Ηρακλή : «Είμαστε μια ελληνική ομάδα. Διαθέτουμε την εμπειρία, αλλά και τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών. Ήδη αυτά τα παιδιά από πέρσι έχουν μπει στην ομάδα και έχουν βοηθήσει σημαντικά και σε αυτά θα στηριχτούμε. Παράλληλα, ήρθαν στην ομάδα έμπειροι παίκτες που θα βοηθήσουν σε πολλούς τομείς, ώστε να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και με την στήριξή του μέσω της αγοράς  εισιτηρίων διαρκείας. Γιατί γνωρίζουμε ότι θα έρθουν μας βοηθήσουν στο γήπεδο και στους αγώνες, αλλά τώρα υπάρχει η πραγματική ανάγκη. Έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα και απομένουν ελάχιστες κινήσεις για να ολοκληρώσουμε. Ξέρουμε ποια είναι η θέση του Ηρακλή στο ελληνικό βόλεϊ και θα προσπαθήσουμε σταδιακά να επαναφέρουμε την ομάδα, εκεί που πραγματικά της αξίζει. Είναι όμως σημαντικό να μας βοηθήσουν όλοι τώρα, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα ως ομάδα, σε όλα τα επίπεδα».

Προύσαλης: «Γι αυτό ήρθα…»

Ενθουσιασμένος είναι ο Κώστας Προύσαλης από την επιστροφή του στην ομάδα του Ηρακλή και εξήγησε τους λόγους : «Ο Ηρακλής με βοήθησε σημαντικά στην καριέρα μου. Πέτυχα αρκετά και στη συνέχεια βρέθηκα στο εξωτερικό. Ήθελα να επιστρέψω για να βοηθήσω και από την μεριά μου σε αυτή την προσπάθεια, πολύ περισσότερο γιατί γνωρίζω την δυναμική της ομάδας, αλλά και την θέση που πρέπει να βρίσκεται στο ελληνικό βόλεϊ. Κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δω πως θα αντιδράσουν όλες οι ομάδες με μια γεμάτη Μίκρα. Ο κόσμος μας είναι πραγματικά ο έβδομος παίκτης και μπορεί να μας μεταφέρει την ενέργειά του σε κάθε αγώνα. Μακάρι να μπορέσουν να μας στηρίξουν και από αυτή την στιγμή και κάθε εισιτήριο διαρκείας που θα αγοράζουν, θα είναι και μια μεγάλη ώθηση για την ομάδα μας».

Τζιουμάκας : «Το όνειρό μου…»

Χθες ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Τζιουμάκα. Ο νεαρός αθλητής από την πλευρά του τόνισε κατά την παρουσία του στον ARENA FM 89.4:

«Ήμουν Ball Boy στους αγώνες του Ηρακλή και ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ και εγώ σε αυτή την ομάδα. Τα κατάφερα και ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρσι μας δόθηκαν οι ευκαιρίες και προσπάθησα να τις εκμεταλλευτώ. Φέτος με την παρουσία των έμπειρων αθλητών που έχουμε, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και οι νεαροί παίκτες να μάθουμε περισσότερα. Χαίρομαι που γίνεται αυτή η προσπάθεια από όλους για να επιστρέψει ο Ηρακλής ψηλά στο ελληνικό και ευρωπαϊκά βόλεϊ. Ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει με τον τρόπο του, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες  μέρες  για όλους μας και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Από την μεριά μας, οφείλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα για να τους αποζημιώνουμε».

Η προσπάθεια ενίσχυσης του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή θα συνεχιστεί, δεδομένου ότι η διοίκηση εξέφρασε τις απόψεις της για την οικονομική κατάσταση, για τους τρόπους βοήθειας προς το τμήμα, αλλά οι άνθρωποι που ανέλαβαν αυτό το ρόλο δεν έκρυψαν την έλλειψη οικονομικών πόρων, παρά τις προσπάθειές τους.

Ήδη έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό από τη χτεσινή εκπομπή στον ARENA FM 89,4 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια, αφού θα γίνουν επαφές με πρώην μεγαλοπαράγοντες του συλλόγου, οι οποίοι σίγουρα θα μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα φάση.

 

 

 

Most Popular

To Top