Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η πραγματική αλήθεια για τον Πλεξιδα

Κανενας Παπαθανασάκης δεν είναι σε συζητήσεις με τον Πλεξίδα.  Αποκαλύψεις και λεπτομέριες που έρχονται παραμονές της αδειοδότησης , αλλα απλά αγγιζουν το θέμα χωρίς να δινουν τις πραγματικές προεκτάσεις.

Ο Πλεξίδας και το καλοκαιρι ειχε συζητησει για να αποκτησει τον Ηρακλη. Ποτε όμως με τον Παπαθανασάκη. Οι απαιτήσεις του μεγαομετόχου έφεραν σκοπελους και το θέμα ποτέ δεν προχωρησε.

Απο την στιγμη που δεν διαφαίνεται φως στο τουνελ υπήρξε μια νεα προσέγγιση, αλλά όχι από την μεριά του Παπαθανασάκη που επιμένει να ζητάει σχεδόν εναμισι εκ. ευρω απο οποιδηποτε προσπαθεί να ενδιαφερθει για τον Ηρακλη.

Υπάρχει ενδιάμεσος κρικος … που ειναι σε συζητησεις μαζί με τον θεσσαλο βιομήχανο , ‘ωστε να πάρει το πράσινο φως. Το πρόβλημα ειναι ότι ο ΠΑπαθανασάκης εγυρε και πάλι απαιτήσεις.

Οι πιθανοτητες ειναι μικρές αλλά ίσως την τελευταια στιγμή να υπάρξει ένα θαυμα. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινησει εδω και δυο μηνες και δεν υπήρξε καποια .

Ο Πλεξίδας αν μπει ξανα στον χωρο του ελληνικου ποδοσφαίρου  θα το κάνει με εκκοφαντικο τρόπο για πολλους λόγους, αρκεί να το πάρει απόφαση. Το προβλημα ειναι ότι ακόμα και σημερα να υπάρξει θετικη εξελιξη δεν προλαβαίνει να «καθαρίσει» την ΠΑΕ απο τηις αμαρτίες της.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει τελική κατάληξη

Τα υπόλοιπα  όταν ξεκαθαρίσει το θέμα

,

Most Popular

To Top