Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η πράσινη εύνοια και τα λάθη του Κομίνη(vids)

Δεν ήταν μόνο η φάση του Νίνη που ο Κομίνης χαρίστηκε στον Παναθηναϊκό, αλλα και ακόμα τρεις. Το βίντεο το αποδεικνευει περίτρανα.

Στο 65′ της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ζέκα του ΠΑΟ πατάει το Βέλλιο του Ηρακλή και κερδίζει την μπάλα. Ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν έδωσε τίποτε. Ο Ζέκα έπαιζε με κίτρινη κάρτα από το 21′, οπότε εδώ έπρεπε να αποβληθεί. 

Στο 78′ της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μπεργκ του ΠΑΟ παίρνει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σε ένα φάουλ που του έγινε. Παρότι κιτρινίζεται, συνεχίζει να διαμαρτύρεται στον Κομίνη κι εμφανώς να τον βρίζει, με το διαιτητή από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας να μην τολμά να στείλει στα αποδυτήρια το Σουηδό επιθετικό.

Στο 83′ της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Σαραμαντάς του Ηρακλή ακουμπά ελάχιστα τον Αμπέιντ του ΠΑΟ, ο οποίος βρίσκει την μπάλα με το χέρι και μετά βουτάει στο έδαφος. Ο βοηθός Κωνσταντίνος Ποντίκης του συνδέσμου Πρεβέζης σηκώνει το σημαιάκι του για φάουλ, ώστε να δώσει την ευκαιρία στον ΠΑΟ που πίεζε για την ισοφάριση να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Ηρακλή. Το επιθετικό φάουλ υπέρ του Ηρακλή βαφτίστηκε φάουλ υπέρ του ΠΑΟ..

Most Popular

To Top