Ελλάδα

Η παρουσίαση των αντίπαλων: Απόλλων Παραλιμνίου

Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δημοτικού Διαμερίσματος Παραλιμνίου Δήμου Στρυμώνα «ο Απόλλων»,ιδρύθηκε το 1970, έπειτα από συγχώνευση του Διγενή με τον Ηρακλή Παραλιμνίου. Την περίοδο 2000–01 η ομάδα κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο στην ΕΠΣ Σερρών. Ακολούθησε η ακόμη ποιο επιτυχημένη περίοδος 2001–02, κατά την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών. Έκτοτε αγωνίστηκε για πέντε συνεχείς περιόδους στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Την περίοδο 2004–05 πήρε ξανά το Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών, ενώ την περίοδο 2007–08 επέστρεψε στις τοπικές κατηγορίες.

Η ομάδα αναδείχθηκε κυπελλούχος για τέταρτη φορά την περίοδο 2012–13, ενώ πέτυχε για δεύτερη φορά νταμπλ την περίοδο 2014–15, κατακτώντας για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα και για πέμπτη φορά το κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών. Στο τέλος της περιόδου, μετείχε στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ 2014–15 όπου τοποθετήθηκε στο 2ο Όμιλο, χωρίς να καταφέρει να προβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική. Την αμέσως επόμενη περίοδο, 2015–16, αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλήτρια ενώ στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ 2015–16 κατέλαβε τη 2η θέση του 2ου Ομίλου, πετυχαίνοντας έτσι για πρώτη φορά την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΖΑΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΡΕΣΙΩΤΗΣ
ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΤΕΣΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΚΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

ΜΕΣΟΙ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΤΣΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ
ΜΑΛΑΜΑΣ ΛΙΑΡΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΜΑΧΑΣΒΙΛΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ
ΜΑΤΙΓΙΑ ΤΑΝΤΙΤΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΕΝΤΑΣ

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Παύλος Δημητρίου ειναι ο προπονητής της ομάδας. Ως ποδοσφαιριστης είχε αγωνιστεί σε ΑΕΚ και Πανσερραϊκό. Επι σειρά ετών ήταν στο προπονητικό τιμ του Πανσερραϊκού.

ΓΗΠΕΔΟ

Η έδρα βρίσκεται στο Παραλίμνι και είναι χωριτηκοτητας περίπου 1.000 θεατών

Most Popular

To Top