Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η Μίκρα στα χέρια του κόσμου

mikraΤζάμπα θόρυβος και τζάμπα ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων από την πλευρά του Νίκου Καγιούλη η απόφαση του ΓΣ Ηρακλή αλλά και κατ΄ επέκταση του λαού του Ημίθεου έγινε πραγματικότητα. Ακριβώς στις 19:00 οι φίλαθλοι του Ηρακλή μαζί με τους φορείς που έδωσαν το παρών μπήκαν στην Μίκρα.

Το πρώτο μέλημα ήταν να αλλάξουν τις κλειδαριές ώστε να μη υπάρξουν άλλα προβλήματα και στην συνέχεια έγινε μια άτυπη συνέλευση για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. 

Αυτό που τονίστηκε είναι ότι θα συναντηθούν εκ νέου την Δευτέρα με την παρουσία βουλευτών πολιτικών φορέων βετεράνων ποδοσφαιριστών , φορέων του Ηρακλή  προκειμένου να υπάρξει μια ενημέρωση.

Στην συνέχεια θα προσπαθήσουν να συγκροτήσουν μια επιτροπή που συναντηθεί με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντωνη και στην συνέχεια με τον μεγαλομέτοχο Σπύρο Παπαθανασάκη. Στόχος αποτελεί η δημιουργία μια διοικούσας επιτροπής που θα αναλάβει δράση, ώστε ο Ηρακλής να διοικηθεί συσπειρωμενος από δικά του άτομα με μοναδικό στόχο να επιτευχθούν οι οικονομικοί και αγωνιστικοί στόχοι.

Τέλος να ενεργοποιηθούν  αναφορικά με την παρουσία του Νίκου Καγιούλη , αναφορικά με την παρουσία του , τον ρόλο του στην ομάδα και κατά πόσο νομιμοποιείται για ορισμένα πράγματα αναφορικά με τον Ηρακλή.

Most Popular

To Top