Ποδόσφαιρο

Η λύση υπάρχει !

mikra

Για μία ακόμα φορά τόσο ο κόσμος του Ηρακλή, όσο και οι πρώην παράγοντες και οι βετεράνοι του Ηρακλή, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη και έδωσαν το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα.

Στόχος και σκοπός της συγκέντρωσης αυτής ήταν να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν, ώστε ο σύλλογος να βρει μία λύση και να απεμπλακεί από τον Σπύρο Παπαθανασάκη και την διοίκηση του Νίκου Καγιούλη.

Μεταξύ των ανθρώπων που έδωσαν το παρών ήταν και οι Κατσαμπής, Παπαϊωάννου, Τουτζιάρης, Ποντίκης, Υψηλάντης, Σαρλής αλλά ο Σάββας Κωφίδης, που από τη θέση του διευθυντή ακαδημιών ανακοίνωσε το διήμερο… λουκέτο στα τμήματα υποδομής.

Στη συνέχεια και αφού έγινε γνωστό πως η διοίκηση Καγιούλη βρίσκεται στην αναζήτηση νέων γραφείων για να στεγαστεί η ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, συστήθηκε μία επιτροπή η οποία αποτελείται από τους: Φάνη Τουτζιάρη, Χρήστο Αντωνέλη, Τάσος Κατσαμπή, Νίκο Ποντίκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Θόδωρο Δρακόπουλο, Νίκο Υψηλάντη, Λάκη Παπαϊωάννου, αλλά και δύο νομικούς, τους Βαζάκα και Δημήτρη Παπαϊωάννου.

 

Αμεσος στόχος της επιτροπής είναι να συναντηθεί με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης, αλλά και τον Υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, που είναι ενήμερος για το θέμα προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος όπου η «κυανόλευκη» ΠΑΕ θα φύγει από τα…χέρια του Καναδού επιχειρηματία.

Most Popular

To Top