Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η ευθύνη στην αστυνομία και τον Ανδριανό

iraklis_filathloiΑναζητώντας τον μίτο της Αριάδνης  για το τρένο … του Αιγινίου δεν βρήκαμε όσο και αν προσπαθήσαμε για να έχουμε μια επίσημη τοποθέτηση. Κανένας δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια , αλλά η ευθύνη πηγαίνει στην αστυνομία όπως μεταφέρουν ανεπίσημα.

Αρχικά επικοινωνήσαμε με τον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης που μας παρέπεμψε στην ΤΡΕΝΟΣΕ. Μετά από νέα τηλεφωνική επικοινωνία μας ενημέρωσαν , ότι το θέμα αφορά τον Σταθμάρχη που ήταν βάρδια εκείνη την ώρα. Απάντηση όμως δεν βρήκαμε ούτε από τον Σταθμάρχη καθώς μας παρέπεμψε στην προϊσταμένη  του σταθμαρχείου. Ούτε όμως και από εκεί υπήρξε κάποια σαφής απάντηση και η παραπομπή είχε σαν αποτέλεσμα να μας στείλει εκ νέου στην Αθήνα  και στο γραφείο Τύπου του ΟΣΕ. Από εκεί η ενημερωση μετέφερε τις ευθυνες ξανά στην ΤΡΕΝΟΣΕ. Ελλάς το μεγαλείο σου.

Τελικά από τις μαρτυρίες που πήραμε από όλους αυτούς χωρίς όμως να κάνει δημόσια τοποθετηση είναι ότι η εντολη ήρθε από την αστυνομία, κατόπιν εντολής  του αρμόδιου υπουργείου , από την απόφαση του Ανδριανού !

Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο, όπως θα έλεγε και ο γνωστός παράγοντας του Εδεσσαϊκού.

Arenafm.gr

Most Popular

To Top