Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η επόμενη μέρα

images_podosfairo2012-13_mikra4Η επόμενη μέρα είναι αυτή που καίει τους κυανόλευκους και πως θα μπορέσουν να λειτουργήσουν για την νέα σεζόν .

Η ΠΑΕ με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να λειτουργήσει και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει η δυνατότητα από τον Θόδωρο Παπαδόπουλου. Η αναζήτηση μιας νέας διοίκησης που θα έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει το εγχείρημα είναι επιβεβλημένη. Όπως κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις και τώρα φημολογούνται διάφορα αλλά στο προσκήνιο δεν υπάρχει το παραμικρό. Κάποιες φήμες που θέλουν ενδιαφερόμενους που βολιδοσκοπούν την κατάσταση χωρίς όμως να μπαίνουν σε λεπτομέρειες ή να δίνουν κάτι απτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες εξελίξεις ενδέχεται να δρομολογηθούν την επόμενη εβδομάδα , προκειμένου να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι που έχει να κάνει με την επόμενη μέρα της ομάδας.

Φυσικά υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση όπως είναι οι παίκτες, ο προπονητής, η προετοιμασία, αλλά για να προχωρήσουν χρειάζεται πρώτα από όλα βρεθεί μια αξιόπιστη λύση

Most Popular

To Top