Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η ΕΠΟ κάλεσε τον Παπαθανασάκη- Δεν υπάρχουν αυτη την στιγμή λύσεις !

Τα πράγματα εξελίσσονται με τον χειρότερο τρόπο για τον Ηρακλή τόσο εντός αγωνιστικού χώρου , όσο και στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αδειοδοτηση.

Την Παρασκευή η ΕΠΟ κάλεσε τον Σπύρο Παπαθανασάκη στην ΕΠΟ προκειμένου να διευκρινίσει ορισμένα θέματα που προέκυψαν από τα έγγραφα που παρουσίασαν για την αδειοδοτηση. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και ίσως αποτελεί έναν οιωνό που θα καθορίσει αρνητικά το μέλλον του Ημίθεου.

Ενημέρωση από την Μίκρα δεν υπάρχει και συμφωνά με όσες πληροφορίες συλλέχτηκαν αναφέρεται ότι θα πρέπει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να δοθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που ζητήθηκαν, αλλιώς το τέλος θα έρθει νωρίτερα.

Από την άλλη μεριά δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός και διακανονισμός με τους πρώην παίκτες και προπονητές αλλά και υπαλλήλους που τους οφείλονται χρήματα.

Δεν συγκεντρώθηκαν οι υπόγραφες από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και ένας Θεός γνωρίζει αν θα καταφέρουν να το πετύχουν.

Ο Ηρακλής ακροβατεί σε ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να δώσει την λύση.

Most Popular

To Top