Βόλει

Η επιστροφή του Αυτοκράτορα

aytonomi_volleyΕπίσημα αποκαλυπτηρια για την ομάδα βόλλει με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Ηδη η ΑΘ-10 μεταφέρει την παρουσία της, ενω αναμένεται να υπάρξουν αρκετες εκπλήξεις σε όσους δώσουν το παρων.

Η ανακοίνωση της Αθ-10

Τα γραφεία του συνδέσμου(απέναντι από το Καυταντζόγλειο) θα είναι ανοιχτά από νωρίς.

Η πώληση των εισητηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017 συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία της Α.Θ.10 και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αγοράσει πριν την Πρώτη Προπόνηση της ομάδας. Για όσους βρίσκονται στην επαρχία και ενδιαφέρονται, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στην επίσημη σελίδα μας στο facebook «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10» και να αγοράζουν με αντικαταβολή

Η Ανακοίνωση του ΤΑΑ αναφέρει :

Το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ πετοσφαίριση καλεί αύριο Τετάρτη 31 Αύγουστου και ώρα 19:30 το απόγευμα στο Κατσάνειο γήπεδο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να δώσει το παρών στην πρώτη «ανοικτή» προπόνηση. Ανέκαθεν ο κόσμος ήταν ο 7ος παίκτης της ομάδας που βοηθάει και μας στηρίζει με τον κυανόλευκο παλμό. Η συλλεκτική φανέλα του αυτοκράτορα θα κάνει την εμφάνιση της και θέλουμε ο κόσμος να την αγαπήσει όσο ποτέ! Οι νέοι αθλητές αλλά και οι περσινοί χρειάζονται την συμπαράσταση σας!

Most Popular

To Top