Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η επίσκεψη στο γαλάζιο σχολείο(photos)

Στο δημοτικό σχολείο του Ασβεστοχωρίου βρέθηκε σήμερα «κυανόλευκη» αντιπροσωπεία την οποία αποτελούσαν ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Πουρτουλίδης και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Τους «κυανόλευκους» που συνόδευε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 Θοδ. Παπαδόπουλος, υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους, να ζητήσουν αυτόγραφα άλλα και να ανταλλάξουν πάσες στην αυλή του σχολείου που θύμιζε λίγο από ακαδημία Ηρακλή. Νωρίτερα τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να ρωτήσουν τον προπονητή και τους παίκτες του Ηρακλή για πολλά θέματα της ομάδας, για τους στόχους, τα συναισθήματα που βιώνουν όταν σκοράρουν και πολλά άλλα. 


Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα και η παρουσία της «κυανόλευκης» αντιπροσωπείας ολοκληρώθηκε με την υπογραφή αυτόγραφων στα παιδιά τα οποία το καταδιασκέδασαν. 


Σχετικά με την σημερινή εκδήλωση ο προπονητής του Ηρακλή σημείωσε ότι: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η παρουσία μας στο Ασβεστοχώρι και νιώσαμε άλλη μια φορά πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος και ειδικά τα μικρά παιδιά αυτή την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς βλέπουμε πόσο μεγάλη ανταπόκριση έχει αυτό στον κόσμο».
Ο αρχηγός του Ηρακλή Νίκος Πουρτουλίδης από την πλευρά του τόνισε ότι: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά, ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και σίγουρα θα έχει και συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία».
Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ο οποίος υπέγραφε αυτόγραφα μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναχώρησης είπε: «Ήταν πολύ ωραία σήμερα, που παίξαμε με τα παιδιά, μιλήσαμε και νιώσαμε την αγάπη τους. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη».

Most Popular

To Top