Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η εξυγίανση , ο Κομποτης, η δυσφήμηση,οι μυθοπλάστες και ο καταστροφέας

 

Την στιγμή που δεν προβλέπεται να υποβιβαστεί καμία ομάδα για μη αδειοδότηση ή τουλάχιστον υπάρχει και η έφεση, τα ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει.

Για τέταρτη φορά ο Ηρακλής θα τιμωρείται στα χαρτιά με την βαρύτερη ποινή. Το 1947 του στέρησαν ένα πρωτάθλημα όταν τον μηδένισαν για να κερδίσει τον αγώνα  ο Ολυμπιακός. Το 1980 τον υποβίβασαν για δωροδοκία στον Φιλώτα Πέλλιο, με τον Περτσινίδη να δικαιώνεται μετά από χρόνια στα πολιτικά δικαστήρια!

Το 2010 έγινε η μοναδική ομάδα που υποβιβάστηκε εξαιτίας της δυσφήμησης του αθλήματος, γιατί η τιμωρία ήταν ένα χρηματικό πρόστιμο και έμεινε στην κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης με τις πλάτες ολόκληρης της Σούπερ Λίγκ.

Φέτος η ιστορία είναι γνωστή. Ήδη στην Βοιωτία πανηγυρίζουν και στο Κλεάνθης Βικελίδης κάνουν και αυτοί όνειρα.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός διώκεται για προπηλακισμούς παικτών του Πλατανιά , στην Λεωφόρο γίνονται όργια !

Δυστυχως για όλα φταίει ο ΗΡΑΚΛΗΣ !

Γιατί τα έγκλημα έγινε αυτή την φορά εκ των έσω και δεν υπήρχε καμία διοίκηση που θα προσπαθήσει να κάνει τα αυτονόητα . Ακόμα και αν δεν μπορούσε θα άξιζε μια προσπάθεια να συζητηθεί βοήθεια από την ευρύτερη οικογένεια του Ηρακλή ή να αναζητηθεί μια λύση, αντί ο Ηρακλής να γίνει για μια ακόμα φορά το εύκολο θύμα.

Για να λέμε ρεαλιστικά τα πράγματα ο Ηρακλής έτσι όπως τον κατάντησε ο Παπαθανασάκης ήταν άξιος της μοίρας του, άλλα σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ, αφού τίποτα δεν γίνεται βάση των κανονισμών.

Υ.Γ

Υπάρχει η ελπίδα της έφεσης για αυτό ας μην βιάζονται να πανηγυρίζουν 

Most Popular

To Top