Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Με 20 παίκτες η αποστολή

paikteew33Πρωινή προπόνηση στην Μίκρα σήμερα (Παρασκευή 11 Απριλίου), για τον Ημίθεο, με τον κ. Όγιος να έχει μία και μοναδική ευκαιρία για πλήρους έντασης πρόγραμμα, λόγω των περιορισμένων χρονικών περιθωρίων μεταξύ του προηγούμενου και του ερχόμενου αγώνα.
Ο Χάρης Σαράφογλου εμφάνισε πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό δικέφαλο και αποκλείστηκε της αποστολής την τελευταία στιγμή, μιας και δεν μπόρεσε να περάσει από την ατομική δοκιμασία ετοιμότητας.
Ο Χασόμα Μπαμπά συνέχισε το πρόγραμμά του, με θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο.
Γυμναστήριο και τρέξιμο για τον Τάι, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκιγέρμο Όγιος επέλεξε είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και για την προοπτική της μεθεπόμενης αναμέτρησης στα Χανιά, με την τοπική ομάδα, μιας και οι «κυανόλευκοι» θα απουσιάσουν για διάστημα μιας εβδομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Στην εικοσάδα συμπεριλήφθηκαν τρεις τερματοφύλακες, για παν ενδεχόμενο. Την αποστολή αποτελούν οι:
Κολίτσης, Κηπουρός, Χουάντερσον, Σαββίδης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Λίμα, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα, Ονουάτσι, Ματσούκας, Ζάχορα, Χιονίδης.

Most Popular

To Top