Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η βράβευση του Μπαστακού(vid)

Για την αναδειξή του ως MVP της 29ης αγωνιστικής βραβευτηκε ο Μιχάλης Μπαστακός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και πήρα τα δυο βραβεία, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτό, σε αυτό συνέβαλαν στα μέγιστα οι συμπαίκτες μου γιατί η δουλειά ήταν ομαδική».

Για το αν νιώθει πολυτιμότερος παίκτης σε ένα ματς (σ.σ. με Παναιτωλικό) που έκρινε πολλά για τον Ηρακλή: «Νομίζω έτσι είναι, μείναμε με αυτό το γκολ στην κατηγορία, θεωρώ πως χάρηκε όλος ο κόσμος, ειδικά οι φίλαθλοι του Ηρακλή».

Για το αν περίμενε τον χειμώνα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη:«Σίγουρα δεν το είχα στο μυαλό μου αυτό, αλλά είχα το να σωθεί η ομάδα».

Για το τι σκεφτόταν όταν ήρθε στον Ηρακλή: «Δεν είχα πολύ χρόνο στον Ατρόμητο, ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα, να βρω χρόνο. Από εκεί και πέρα πίστευα πολύ στον εαυτό μου και ήξερα ότι αν πάρω χρόνο, τότε σίγουρα θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα».

Σχετικά με το αν του λένε κάτι οι συμπαίκτες του μετά από αυτά τα βραβεία που έχει πάρει: «Είναι χαρούμενοι, με στηρίζουν αλλά όπως είπα, η προσπάθεια είναι ομαδική και έχουν συμβάλει στα μέγιστα».

Για το τι σκέφτεται για το τελευταίο με τον Αστέρα Τρίπολης:«Η καρδιά έχει έρθει πίσω στην θέση της, πάμε εκεί χωρίς άγχος, να το ευχαριστηθούμε και να ηρεμήσουμε».

Για τον δανεισμό του από τον Ατρόμητο: «Δέθηκα με τον Ηρακλή, θέλω να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να σκεφτώ τις επιλογές μου».

Most Popular

To Top