Χωρίς κατηγορία

Η απάντηση του Ρούσσου

Με μια γραπτή του τοποθέτηση  στον προσωπικό του λογαριασμό , αναφέρθηκε στο θέμα που δημουργηθηκε ο Αλμπέρτος Ρούσσος και τονίζει :

«»Τις τελευταίες μέρες πολλά γράφονται για το όνομα μου και θέλω να τοποθετηθώ σε αυτά που εσείς γράφεται και για την όλη κατάσταση. Την Τρίτη 14/3 ενημερώθηκα απτό προπονητή μου και από την ομάδα ότι δεν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου για τον λόγο ότι την Πέμπτη 9/3 βρισκόμουν έξω μέχρι αργά μη τηρώντας το ωράριο της ομάδας.

Δεν αρνήθηκα κάτι απ όλα αυτά και ειλικρινέστατα απάντησα στο προπονητή μου ότι ένα οικογενειακό μου πρόσωπο είχε γενέθλια και τα γιορτάσαμε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και η ωρα αποχώρησης μου απ αυτό ήταν στις 01:45 πμ,

Η προγραμματισμένη προπόνηση της Παρασκευής 10/3 ήταν στις 16:00 μμ. Γνωρίζοντας ότι σε 2 μέρες έρχεται ένα πολύ κρίσιμο ματς για την ομάδα το λάθος μου ήταν που δεν ενημέρωσα τους ανθρώπους της ομάδας η ακόμα και τον προπονητή μου ότι θα παρευρεθώ στη γιορτή εκείνη(επαναλαμβάνω σε γνωστό εστιατόριο και όχι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο),παραδέχομαι το λάθος μου όπως έκανα και μπροστά στο προπονητή μου αλλά προφανώς ο ίδιος δεν ήθελε να ακούσει την άποψη μου και προτίμησε να γίνει όλο αυτό, δεν είχα καμία προστασία από την ομάδα. Τα κοντινά μου άτομα και οι άνθρωποι που έχω συνεργαστεί ξέρουν ποιος είμαι και τον επαγγελματισμό μου ως προς το άθλημα που ασχολούμαι.

Από τη πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα του Ηρακλή προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο γνωρίζοντας την σημασία και την ιστορία που κουβαλούσα στο στήθος μου, δεν υπήρξε ούτε ένα παιχνίδι που να αγωνιστικά και να μην προσπάθησα να δώσω το 100% μου για το καλό της ομάδας και περισσότερο για τη κρίσιμη βαθμολογική θέση που βρίσκεται.

Τέλος θέλω να πω ότι είτε με εμένα στη ομάδα είτε χωρίς εμένα, πάντα θα υποστηρίζω το καλό του Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα που μου έχει προσφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας μου»

Most Popular

To Top