Μπάσκετ Ηρακλής

Η απάντηση του Κουταλιανού: Σέβομαι και τιμώ Ηρακλή και Αλεξανδρή!

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης εξοργίστηκε με την απόφαση (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) του προπονητή του Αίολου, Μιχάλη Κουταλιανού, να πάρει τάιμ άουτ με διαφορά 7 πόντων 24» πριν τη λήξη του αγώνα. Ο προπονητής του Αίολου τόνισε στο Basketplus.gr πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει τον Ηρακλή, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με την κίνησή του αυτή… 

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Σέβομαι και τιμώ τον Ηρακλή και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα της χώρας και για έναν σπουδαίο προπονητή, με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τους προσβάλλω, ή να «δείξω» κάτι. Η επιλογή μου ήταν για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφού κερδίζαμε με 7 πόντους και είχε 24 δευτερόλεπτα. Στον προηγούμενο αγώνα είχαμε την επαναφορά, χάσαμε τη μπάλα, και δεχθήκαμε τρίποντο! Είδα ότι ο κ.Αλεξανδρής έδωσε εντολή για πρέσινγκ και θυμήθηκα εκείνη τη φάση!

Στο μπάσκετ όλα γίνονται, παίζεται μια θέση στον τελικό, δεν μπορείς να το ρισκάρεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, πόσω μάλλον μια τόσο ιστορική ομάδα και έναν μεγάλο κόουτς. Ο Ηρακλής ήταν και παραμένει φαβορί για την πρόκριση, παίζει στην έδρα του τον τελευταίο αγώνα και είναι όλοι γνωρίζουν πόσο δυνατός είναι εκεί»

Most Popular

To Top