Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η ανακοίνωση των Χανίων

eisitiriaΗ αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Χανιά επέστρεψε στην βάση της και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή που θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη (λόγω του κυπέλλου) στο Δημοτικό Γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Στην διάθεση του κοινού έχουν τεθεί ήδη και τα εισιτήρια τα οποία διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας Κυδωνίας 124 και απο τα καταστήματα “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” όπως φυσικά και απο το διαδίκτυο. Κάλεσμα γίνεται από τους υπεύθυνους να προμηθευτούν όλοι τα εισιτήρια τους όσο το δυνατόν γίνεται νωρίτερα ώστε να μην υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις.

Η επίσημη ενημέρωση

Στην διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων,  με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Μ.Πέμπτη 15:30) .

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας Κυδωνίας 124  (πρωί 10:00-15:00 και κάθε απόγευμα 18:00-20:00). Επίσης μπορείτε να τα προμηθεύεστε από όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και μέσω διαδικτύου (aoxania.gr στην κατηγορία εισιτήρια).

Η Π.Α.Ε καλεί όλο τον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Επίσης θέλει να ζητήσει την κατανόηση για τυχόν κωλυσιεργία την 1η αγωνιστική καθώς το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι σίγουρα κάτι καινούργιο για όλους και έπρεπε όλα να γίνουν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. 

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν ορισθεί απο την αρχή των πλέι-οφ. 

Θύρα 1&2 (κεντρικά καθίσματα): 15 ευρώ

Θύρα 1&2 (πλαϊνά καθίσματα):  10 ευρώ

Θύρα 3: 5 ευρώ

Most Popular

To Top