Ελλάδα

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι απλήρωτοι παίκτες του Πανιωνίου

basket_eok-620x335Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν τα παράπονά τους για το γεγονός πως παραμένουν απλήρωτοι για 2 μήνες από την περσινή σεζόν εξέδωσαν οι παίκτες του Πανιωνίου που αγωνίστηκαν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι περσινοί πρωταθλητές που ανέβασαν τον «ιστορικό» στην Α2, δίνοντας του το δικαίωμα να διεκδικεί την επάνοδό του στην Α1 φέτος, ήθελαν μέσω αυτής της ανακοίνωσης να γνωστοποιήσουν στον κόσμο της ομάδας το παράπονό τους και να ζητήσουν από την διοίκηση της ομάδας να κάνει αυτό που πρέπει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Πανιωνίου:

«Ύστερα από 4 μήνες υπομονής και σεβόμενοι την καινούργια προσπάθεια του Ιστορικού Πανιωνίου θα θελάμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας μιας και είναι ο μόνος που από ήταν κοντά μας ανιδιοτελώς ότι παραμένουμε απλήρωτοι 2 μήνες από την προηγούμενη διοίκηση και χωρίς να έχουμε καμία εικόνα στο πότε θα εξοφληθούμε. Είναι άδικο για τους κόπους μας και για την προσπάθεια που κάναμε ωστε να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νέα σας γιατί όπως εσείς θέλετε να πληρώνεστε όταν εργάζεστε έτσι και εμείς απαιτούμε το ίδιο από εσάς. Το αν θα κριθούμε από την ανακοίνωση αυτή είναι το λιγότερο που μας νοιάζει γιατί είμαστε πρωταθλητές. Η υπομονή μας τελείωσε.

Οι παίκτες του Ιστορικού που αγωνίστηκε στη Β Εθνική».

Most Popular

To Top