Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η αλήθεια για τον Μυροφορίδη και τον Ηρακλή

Το θέμα του Παύλου Μυροφορίδη έχει αναδειχτεί το τελευταίο διάστημα και το Iraklis1908.gr θα σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες.
Ο κοζανίτης τεχνικός διευθυντής αποτελεί διακαή πόθο των φιλάθλων του Ημίθεου, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και δεν έχουν άδικο σε μεγάλο βαθμό.
Η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στον Ηρακλή, αφού για πολλούς λόγους έχει συνδεθεί συναισθηματικά με την ομάδα. Το τεράστιο πρόβλημα όμως που υπάρχει είναι το οικονομικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iraklis1908.gr αυτό που μεταφερε ο Παύλος Μυροφορίδης στους ανθρώπους της ομάδας ειναι ότι μπορεί ακόμα και με τα υπάρχοντα δεδομένα να έρθει στην ομάδα, αρκεί να υπάρχει έστω ένα υποτυπώδες μπάτζετ.

Μάλιστα έγινε και μια συνάντηση και αποδέχτηκε να κάνει μια έρευνα αγοράς , σύμφωνα με τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν.
Ετσι μέχρι την επόμενη τρίτη θα επιδιώξει να αναζητήσει παίκτες που μπορούν να έρθουν στην ομάδα με τις υπάρχουσες καταστάσεις και στην συνέχεια να δουν αν θα μπορέσουν να πορευτούν μαζί.

Το τεράστιο θέμα όμως είναι ότι ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στην Φουτμπολ Λίγκ, αφού προέχει η δημιουργία της ΠΑΕ. Σε αυτό το κομμάτι οι κυανόλευκοι μπορεί να έχουν διάθεση και να έχουν προχωρήσει ορισμένες διαδικασίες, αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα για να γίνει η ΠΑΕ.
Ο Παύλος Μυροφορίδης χρειάζεται στον Ημίθεο με την προϋπόθεση όμως ότι θα έχουν διευθετηθεί τα οικονομικά ζητήματα της ομάδας και κυρίως η επιβίωση της.

Είναι όμως επιβεβλημένο πάνω από όλα να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας. Τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη η επιστροφή του Μυροφορίδη. Έτσι για την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις και θα φανεί κατά πόσο ο Ηρακλής μπορεί να προχωρήσει στην Φούτμπολ λίγκ.

Most Popular

To Top