Ποδόσφαιρο

Η έσχατη λύση, η απαραιτητη ανταπόκριση και η στάση του Παπαθανασάκη

papathanasakis44Ο χρόνος που χάθηκε από τις 17 Απριλίου μέχρι και σήμερα ήταν υπερπολύτιμος για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων της ομάδας ποδοσφαίρου. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης όλο αυτό το διάστημα φρόντισε να κερδίσει άπλετο χρόνο χωρίς ωστόσο να κάνει πράξη όλα όσα μετέφερε μέσω των γραπτών του τοποθετήσεων.

Αντίθετα φρόντισε να «κρυφτεί» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα επιλύσει τις υποχρεώσεις που κυνηγάνε τον ίδιο αλλά και την ομάδα. Επειδή όμως φως στο τούνελ δεν φαίνεται κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι επόμενες κινήσεις μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή, επιβάλλεται να είναι άμεσες και στοχευμένες.

Όλο αυτό το διάστημα ο «Καναδός» έπαιζε μπάλα μόνος του χωρίς να υπάρχει έλεγχος από τα θεσμικά όργανα των «κυανόλευκων». Κι όσο οι βρίσκονται στο σημείο μηδέν με τα προβλήματα να αυξάνονται και τις λύσεις να μην υπάρχουν, σκέφτονται να κινηθούν από εδώ και στο εξής τόσο η πλευρά του Γ.Σ. Ηρακλής όσο και η μεριά του ιδρυτικού σωματείου προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με το Σπύρο Παπαθανασάκη και να μπει ένα τέλος σε αυτή την ανησυχητική στασιμότητα.

 

Όσο ο Παπαθανασάκης παραμένει στην Αθήνα χωρίς να δρομολογεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη και κρατώντας εγκλωβισμένη την ομάδα στα προβλήματά της, χρειάζεται άμεση παρέμβαση, ούτως ώστε να δρομολογηθούν κάποια θέματα για να μπορέσει ο Ηρακλής –επιτέλους- να αναπνεύσει. Έτσι λοιπόν η πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι θα έχει να κάνει με τη σύσταση μιας διοικούσας επιτροπής η οποία θα αναλάβει να τρέξει τα φλέγοντα ζητήματα των «κυανολεύκων» που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά τους. Ο «Καναδός» θα παραμείνει μεν στη θέση του αλλά η πρώτη προτεραιότητα του θα είναι η αναζήτηση σοβαρού ενδιαφερόμενου για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Επί της ουσίας, θα βρίσκεται μεν στην ομάδα, αλλά η διαχείρισή της θα γίνεται από τους ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή, οι οποίοι και θα έχουν ένα δύσκολο έργο να φέρουν εις πέρας.

Most Popular

To Top