Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ζητείται άμεσα λύση- Πολλά τα προβλήματα- Ξεκινά η σεζόν

mikra

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος και τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί στον Ηρακλή. Το σημαντικότερο από όλα είναι η φορολογική ενημερότητα που θα πρέπει να διευθετηθεί ώστε η ομάδα να μπορέσει να ενεργοποιησει τις μεταγραφές της και παράλληλα να έχει δικαίωμα συμμέτοχης στο πρωτάθλημα. 

Δεν είναι όμως και το μοναδικό από την στιγμή που υπάρχουν και πολλά άλλα ζητήματα που θα πρέπει να βρεθούν λύσεις. Η ΠΑΕ πλέον υπολειτουργεί  και είναι απαραίτητο να επανδρωθεί από άτομα σε διάφορους τομείς.

Χρειάζονται μεταγραφικές κινήσεις αφού η ομάδα έχει δείξει τις αδυναμίες της και σε ένα πρωτάθλημα χρειάζονται περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

Πρέπει να βρεθούν πηγές εσόδων αφού τα διαρκείας που ήταν πέρσι ένα σημαντικό κομμάτι φέτος δεν έχουν καν εκδοθεί αλλά και να κυκλοφορησουν με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα υπάρξει ανταπόκριση.

Βασικός χορηγός δεν υπάρχει και χάνεται ένα σημαντικό έσοδο. 

Ο Παπαθανασάκης σφυρίζει αδιάφορα στην Αθήνα και ζώντας μια ουτοπική πραγματικοτητα περιμένει ως δια μαγειας να βρεθούν λύσεις.Αν όμως δεν υπάρχουν χρήματα δεν μπορεί να συμβεί αυτό.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Καγιούλης ετοιμάζεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να ανοίξει τα χαρτιά του για να διαφανεί αν έχει λύσεις για τον Ηρακλή. 

Την ίδια στιγμή ο κοσμος ανησυχεί και περιμένει τις εξελίξεις ελπίζωντας ότι έστω και την τελευταια στιγμή κάτι θα αλλάξει.

Most Popular

To Top