Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ζαφειρόπουλος : «Κανένα θέμα με Σαραμαντά»

saramantas

Έντονα κυκλοφόρησε η φημολογία ότι ο Γιώργος Σαραμαντάς θα συνεχίσει τον Ιανουάριο την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία και ότι ήδη οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Ωστόσο η πλευρά του 25χρονου ποδοσφαιριστή είναι ξεκάθαρη. Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος που τον εκπροσωπεί είπε: « Δεν γνωρίζω το παραμικρό. Δεν έχουμε συζητήσει με καμιά ομάδα και πολύ περισσότερο δεν έγινε καμιά συζήτηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος είναι παίκτης του Ηρακλή και δεν μας απασχολεί κάτι άλλο αυτή την στιγμή.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να διευθετηθούν οι οφειλές που υπάρχουν προς τους παίκτες για να ξεκινήσει η διαδικασία της αδειοδότησης. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν πάρει εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά υπάρχουν και 1-2 περιπτώσεις που ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία.

Παράλληλα θα πρέπει να διευθετηθούν οι οφειλές που υπάρχουν προς το ΙΚΑ από την στιγμή που χάλασε ο διακανονισμός , γιατί είναι απαραίτητο για την επιτήρηση που θα κάνει η ΕΠΟ για την μη αδειοδότηση.

Most Popular

To Top