Διάφορα σπόρ

«Ευρώπη  με τoν Ηρακλή»

grammenowΓια πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ηρακλή θα συμμετέχει στην Α1 κατηγορία. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες και πλέον αυτά γίνονται πραγματικότητα. Η ψυχή της ομάδας αλλά και ο εμπνευστής αυτής της προσπάθειας είναι ο Νίκος Γραμμένος.

Κατάφερε να συνδυάσει τις δυο μεγάλες του αγάπες, τον Ηρακλή και το Πίνγκ Πόνγκ και πλέον ο Ημίθεος είναι έτοιμος για διακρίσεις και σε αυτό το άθλημα.

Στην σεζόν που θα ξεκινήσει οι βλέψεις είναι πρωταγωνιστικές αλλά προσπαθούν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους και να δείξουν στην πράξη ότι μπορούν να πετύχουν.

«Όνειρο μου πλέον είναι να παίξω με τον Ηρακλή σε ευρωπαϊκά κύπελλα σε ένα γεμάτο Ιβανωφειο», τονίζει ο Νίκος Γραμμένος συμπληρώνει.

«Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες διαθέτουν και τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης  και συγκεντρώσουν πολύ κόσμο. Φανταστείτε έναν αγώνα  Τσαμπιονς Λίγκ με Βερντερ Βρέμης ή την Φουρτούνα Ντίσελντορφ. Θα είναι κάτι εκπληκτικό που δεν θα έχει προηγούμενο στην Ελλάδα, με τους φιλάθλους μας να δίνουν άλλη νότα στο άθλημα».

 

Από μικρός στα βάσανα

Η ενασχόληση του με το Πίγκ Πόνγκ ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών από την ΧΕΝ Χαριλάου. Σύντομα ήρθαν και οι πρώτες επιτυχίες, όπως η 3η θέση στο ομαδικό εφήβων, αλλά και ένα νταμπλ με το Αριστοτέλιο κολλέγιο. Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες , πετυχαίνοντας τους αγωνιστικούς στόχους ( ΓΣ Μακάμπι, Φιλία Ορεστιάδας, Αετοί, Απόλλων Καλαμαριάς),ενώ  βρέθηκε και στο εξωτερικό παίζοντας στην Ιταλία με την ομάδα της Καμερίνο και στην Γερμανία με την Βούπερταλ. Παγκόσμιος πρωταθλητής, στο πρωτάθλημα εταιριών και βασικός στέλεχος πλέον του Ηρακλή. Κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό ανδρών με την Φιλία Ορεστιάδας και τώρα αισιοδοξεί για ένα τίτλο με τον Ηρακλή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 20 χρόνια καμία ομάδα από την Βόρειο Ελλάδα δεν έχει κερδίσει κάποιο τίτλο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Πετυχημένος συνδυασμός

grammenosΟ συνδυασμός  καλού αθλητή δεν συνδυάζεται πάντα με καλές επαγγελματικές κινήσεις. Ωστόσο ο Νίκος Γραμμένος έχει καταφέρει να το πετυχει αυτό μέσα από πρωτοποριακές ιδέες που έχει και τις πραγματοποίησε με την πρόσφατη ενασχόληση του στο τμήμα μάρκετινγκ του Ηρακλή. Πολλές εκδηλώσεις που είχαν στόχο την προβολή της ομάδας, δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αγαπήθηκαν από τον κόσμο , αλλά και κοινωνική συνεισφορά, όπως έγινε με την παρουσία της ΠΑΕ στην Ειδομένη και αρκετές άλλες παρόμοιες κινήσεις.

«Θέλω με ότι ασχολούμαι να το κάνω καλά. Γιατί απλά αγαπάω αυτό που κάνω ε, είτε με την ρακέτα , είτε με την δουλειά μου» λέει χαρακτηριστικά.

Πλέον βρίσκεται και στην ομάδα βόλεϊ , έχοντας συστρατευτεί σε μια προσπάθεια αναγέννησης του τμήματος προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή. Ήδη υπάρχου ορισμένες κινήσεις που έχουν προχωρήσει και σύντομα θα είναι σε θέση να τις παρουσιάσει, όπως για παράδειγμα η ηλεκτρονική μπουτίκ της ομάδας.

Ακολουθούν οι ακαδημίες

grammenosΗ αγάπη του για το άθλημα δεν περιορίζεται μόνο σε αγωνιστικές προσπάθειες. Για αυτό τον λόγο σύντομα θα ξεκινήσει και την λειτουργία ακαδημιών του Ηρακλή. Με αυτόν τον τρόπο μικρά παιδιά θα έρθουν να γνωρίσουν αυτό το εντυπωσιακό άθλημα, που μπορεί να το αγαπήσουν και να ασχοληθούν για πολλά χρόνια. Έτσι ο Ημίθεος θα μπορέσει σε λίγα χρόνια να βασίζεται σε δικά του παιδιά και να δημιουργήσει την δική του δυναστεία στην Ελλάδα στον χώρο της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Most Popular

To Top