Ελλάδα

Εργασίες στο γήπεδο της Λευκάδας εν όψει Ηρακλή

Άρχισαν από το Σάββατο οι εργασίες καλλωπισμού και βελτίωσης χώρων του Δημοτικού Σταδίου ούτως ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του ενόψει των μπαράζ που θα δώσει ο Τηλυκράτης για την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική.
Συνεργείο του Δήμου προχώρησε σε αποψίλωση των χόρτων που υπήρχαν στους χώρους που αναμένεται να κινηθούν οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων, ενώ έγιναν παρεμβάσεις και στην εξωτερική μάντρα του Σταδίου.
Με την συνδρομή του Τηλυκράτη όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο έγινε πάτημα του χλοοτάπητα, κάτι που θα επαναληφθεί και τις επόμενες ημέρες με στόχο να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν και σε χώρους εντός των αποδυτηρίων, που θα χρησιμοποιούν τόσο από την ομάδα του Τηλυκράτη, αλλά και από τις φιλοξενούμενες ομάδες και τους διαιτητές. Παράλληλα η διοίκηση του Τηλυκράτη καταβάλει προσπάθεια για την τοποθέτηση χημικής τουαλέτας κοντά στην εξέδρα που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους, αφού ως γνωστών δεν είναι εύκολη η προσέγγιση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στους χώρους που είναι οι τουαλέτες του Δημ. Σταδίου.

ΠΗΓΗ : www.lefkadaweb.gr

Most Popular

To Top